SEE YOU THERE


Aaahh, villatakin kimpussa taas. Joji Locatellin suunnittelema See you there  - villatakki tällä hetkellä puikoilla.


Takin neulominen aloitetaan ylhäältä ja Contiguous - tekniikalla muotoillaan olat ja hihojen kaarrokkeet.


Kuten aina Jojin ohjeita on helppo seurata ja ne ovat selkeät. Homma onnistuu kyllä vaikka ei olisi tätä tekniikkaa aiemmin käyttänytkään. Pitää vain luottaa ohjeisiin vaikka välillä vähän ihmetyttäisikin että miksi ihmeessä nyt taas näin tehdään ? Itselleni tämä tekniikka on tullut jo joissain aiemmissa projekteissa tutuksi niin jäi nuo ihmettelyt vähemmälle.


Lankana minulla on Dropsin Limaa ( Alpakkajuhlat !) ja puikot on 4,5mm KnitPro Cubicsit.


 Takin koko on 38-40 ja se on menossa lahjaksi. Kuvaa selkäpuolesta. Kyllä palmikot on kauniita.


Tässä näkee hitusen miten tuo olka ja hihat ovat muodostuneet ihan lisäyksillä. Hihasilmukat on langalla odottamassa sitä vaihetta kun ne poimitaan puikolle ja jatketaan hihan neulomista rannetta kohti.


Ja sitten hirvityksiin :

TADAA!


Miehen joululahjasukat. Onneksi ukkoparka on värisokea, joten hänen silmissään nämä ovat vain rykelmä erisävyisiä harmaita + keltainen raita siellä täällä. No lämmittävät nämäkin varpaita ja kun on yhdessä oltu vuodesta 1987 niin enää ei minunkaan tarvitse yrittää tehdä häneen lahjoillani lähtemätöntä vaikutusta. Tärkein on käytännöllisyys ei koreus. Lanka on muuten Fabelia, värino 542 jos joku haluaa välttää tätä.

Forest Foliage -huvini on edistynyt hitusen ja se kulkee tässä kiireellisten projektien rinnalla. Neulon sitä aina välillä hiukan eteenpäin koska se olisi kiva saada nopsaan valmiiksi vaikka ihan itselleni tuleekin.
Kommentit

 1. Kaunis on takki, Locatellilla on ihania malleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja ohjeet ovat hyvin toteutetut eli niistä on myös kiva neuloa.

   Poista
 2. Nätti takki. Tekisi mieleni myös koittaa, mutta onnistuukohan...
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, ei voi tietää jos ei kokeile ; ) Rohkeasti vain.

   Poista
 3. Hih, olet jälleen omimmassa puuhassasi eli takkiprojektin kimpussa! Hienoa!
  Minäkin neuloin juuri parit tuollaiset hirviösukat miesten paketteihin, enkä taida niistä viitsiä edes kuvia napata. Tylsää neulottavaa tuollaiset isojalkaisen miehen perussukat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olen ja et tiedä kuinka mukavalta tuntuu. Hirviösukat on siinäkin mielessä pakkopullaa että kun ei saa tuota onnistumisen iloa, ne kun eivät ole järin kauniit valmistuessaankaan. Ukkosen varpaanlämmittimet onneksi valmiit nyt enää pojan (jalka kokoa 45 ! ). Ei päästä lapsi äitiään helpolla, ei. Tsempataan niin on sitten ainakin aattona hyvä mieli kun saavat kullat vetää uudet sukat jalkaansa saunan jälkeen, kauniit tai ei niin ainakin mukavat.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA