FLETA TYÖN ALLA


 Olen tässä nyt pari päivää ahertanut tuon Norah Gaughanin suunnitteleman Fleta villurin takakappaleen kanssa. Takakappale tuli tänään valmiiksi ja neulepinta jonka Gaughan on suunnitellut on kyllä melko näyttävää. I´ll like it .
 Villuri on A-linjainen ja kavennukset tuon aikaansaamiseksi tehdään  mallineuleen mukana. Tuo V- kuvio siis pienenee koko ajan ylöspäin neulottaessa. Silmukoita vähennetään joka kuvion alussa ja V pienenee sitä mukaa kun silmukat ja mallikerran kerrokset vähenee. Näin koko kappaleen silmukkamäärä pienenee kainaloita kohti tultaessa. Hankalaa selittää sanoin , mutta toivottavasti saitte jaarituksesta jotakin tolkkua.
Hommaa jatketaan hyvillä mielin tästä eteenpäin ja rinnalla kulkee vielä koko ajan tuo miesten palmikko -kaulahuivi, Jopan villurin vetoketjun ja Main nappien hommaaminen . Permafrost on siis edelleen odottamassa, koska nämä kiireelliset pitää ensin tehdä valmiiksi . Jos vaikka saisin Fletasta itselleni uuden villurin jouluksi, saa nähdä.....

Kommentit

  1. Voi hyvänen aika, että olet nopea! Palmikkoneuletta palmikkoneuleen perään putoilee puikoiltasi. Ihana tuo keltainen väri! Itse en ehdi saada aikaiseksi oikein mitään, joten kateeksi käy.

    VastaaPoista
  2. Kyllä onkin kaunista pintaa tuossa, odotan ihan malttamattomana valmista neuletta:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...