KARKASI MOPO KÄSISTÄ

Tänään posti toi tuon odottamani ihanan , ihanan, ihanan kirjan Kaikki lähti lapasesta. Olen nuuhkinut, katsellut ja kannellut sitä mukanani koko päivän. Mahtava kirja. Siinä on niin paljon luettavaa ja katseltavaa että siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Kirjassa on yli 200 sivua, melko paljon käsityökirjaksi siis.Toteutettavia malleja siirtyi jo kasapäin minun todo-listalleni. Valokuvat kirjassa ovat kertakaikkiaan mukaansatempaavia ja tuo kirjan nuuhkiminen (aivan tervettä, tiedän ) johtuukin paljolti ihanista lanka- ja mallikuvista. Painomusteen tuoksu voi olla koukuttava...Suosittelen lämpimästi. Jokaisen neulojan MUST kirja !!!
Lisäksi ostin tuolta Brooklyn Tweedin sivuilta muutamia ohjeita. Oli ihan pakko . Ostin mallien 

LEAVES OF GRASS


ohjeet. Nimet toimivat linkkeinä, josta pääsee katsomaan kutakin mallia. Mahtavia huivimalleja ja  Permafrostia aloitinkin tänään neulomaan valkoisesta 7 veikasta jota minulta löytyi kotoa. Teen mallin ensin halvemmasta langasta testatakseni että selviydynkö urakasta kunnialla ja sitten vasta valitsen jonkun ehkä "hienomman" langan toiseen versioon mikäli ensimmäinen onnistuu.

Jounin takki on neulomusten osalta valmis vain ompelutyöt vielä ja kaulus niin homma on valmis. Omassa February lady sweater takissani on vielä puolitoista hihaa neulomatta ja napit ompelematta niin sekin on pulkassa. Eikö jokaisella kunnon neulojalla pidä olla minimissään ainakin kolme projektia työn alla ?


Laadunvalvojana  tänään. 

Kommentit

 1. Kiva kuulla että pidät kirjasta! :) Se tosiaan tuoksuu!

  VastaaPoista
 2. Villapeikko tuoksu on huumava. Kirjojen suurena ystävänä olen aina rakastanut tuota uuden kirjan painomusteen tuoksua, ja nyt sitä saa oikein koko rahan edestä, mainiota. Olen muuten siirtänyt tämän omituisuuden jälkipolvellekin ja poikani nuuskii kirjoja ihan samalla tavalla kuin minäkin.Pojasta polvi parantunut ;)

  VastaaPoista
 3. Aika houkuttelevia ohjeita olet hankkinut. Pitänee vihjaista Joulupukille tuosta "Kaikki lähti lapasesta"-kirjasta...

  VastaaPoista
 4. Sanna vihjaise ihmeessä, se on ihana kirja. Luin nen kirjoitukset edellisyönä kun valvoin ja ihastuin siihen kokonaisuudessaan. Minusta siinä on tosi ihana kuvitus ja tunnelma koko kirjassa. Mallit ovat kaikki sellaisia että mieli tekisi toteuttaa,vauva vaan puuttuu taloudestamme. Lankakuvat tekevät käynnin Titityyn sivulla käynnin melkein mahdottomaksi.Ole oikein kiltti niin ehkä Joulupukki toteuttaa toiveesi, tämän takia kiltteys kannattaa vaikka se joskus paljon vaatiikin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...