VIHA-RAKKAUS-SUHDE JA LAHJANEULOMUKSIAOstin Lankakauppa Kujeesta 11 vyyhtiä Cascade 220 Wool lankaa väriä 4010 straw. Olen syksyn aikana hurahtanut tähän ihmeelliseen "likaiseen" keltaiseen sävyyn, jota en koskaan ennen ole sietänyt ollenkaan. Olen nytkin kahden vaiheilla että onko tämä lanka ihanaa vai kamalaa. Varmasti parasta on vain katsella malleja ja neuloa siitä jotakin kivaa .Yrittää saada tämä vimma pois, niin nähdään tykkäänkö lopputuloksesta, vai en. Tästä määrästä saa jo ainakin villatakin ja hartiahuivin. Joitakin Brooklyn Tweedin malleja olen jo silmäillytkin, ehkä lahjaneulomusten jälkeen teen taas jotakin itselleni. Permafrost on myös hetken huilaamassa juuri sen takia, koska se jää meille kotiin niin sillä ei ole niin kiirettä. Sitä on kyllä oikein  ikävä, sillä se on niin kiva projekti. Lahjaneulomuksia on menossa  tumman violetti Irish coffee - paita tuon miehen palmikko - kaulaliinan lisäksi joka oli jo aikaisemmassa postauksessa tarkemmin.

Kommentit

 1. Kummasti viehättää minuakin tuo väri. Kiva nähdä mitä teet siitä. Lahjakiireitten keskellä taitaa itse kukin touhuilla tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa lankaa... Oman blogini pikkukuvasta luulin, että olit leiponut pullapitkon :)No, sekin olis ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Mari kiva kun minulla on kohtalotovereita sekä värihuuman että lahjakiireiden osalta, lahjoja on kyllä tosi kivaa tehdä kun voi väsäillä kaikkea nuorille suunnattua mitä ei ehkä itselle tulisi tehtyä :)
  Auli homasin sivuillasi että nuo langat näyttävät tosiaan komeilta pullapitkoilta pikkukuvissa, herkullisilta suorastaan. Pitäisiköhän jossakin välissä leipoa ...

  VastaaPoista
 4. no heips, olenpa täällä vastavierailulla! Tosi ihania neuleita sulla!!

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos, tykkään sinun töistäsi myös. Kiva kun tulit vastavierailulle ja lämpimästi tervetuloa uudelleen :)Olen seurannut sinun blogiasi jo jonkun aikaa ja liittynyt lukijaksikin ajat sitten, hyvää työtä ja kivoja kuvia koko blogi pullollaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...