HIDASTA ON


Kirjoneule ei edisty mitenkään huimaa vauhtia vaikka mielestäni ahkeroinkin ihan kiitettävästi. Homma on jonkin verran jo nopeutunut kun langansiirtojen käsittely on automatisoitunut toistoja tehdessä.


Nyt kun ole päättänyt että vaatekappale tästä tulee niin tein vyötärökavennuksia noilla yksivärisillä kerroksilla. Tarvitaan vähän muotoilua ettei valmis vaate näytä ihan teltalta.


Toivottavasti saan jälkeä vielä paljon tasoitettua kun kastan ja pingotan neuleen. Harjoitus tekee mestarin ja minä olen vielä melko noviisi tässä kirjoneuleen tekemisessä. Halu oppia kunnolla on kuitenkin kova ja eikös se ole niin muodikastakin nykyään puhua tuosta tahtotilasta ja elinikäisestä oppimisesta , joten trendien mukana mennään ....ja toivottavasti opitaan.

Keel on kanssa koko ajan työn alla ja kohta edennyt siihen vaiheeseen että takin alaosa on kainaloissa asti ja sitten pääsen neulomaan hihoja. Tänään oli pullan leipomispäivä joten se homma vei aikaa neulomiselta, mutta kyllä kelpaa keitellä iltakahvit ja katsella leffaa pojan kanssa kun raukka potee jo kolmatta viikkoa flunssaa. Nyt on onneksi jo lääkkeet haettu vaivoihin eli toivottavasti kohta helpottaa.

Kommentit

 1. Kirjoneule on hidasta. Siinä voi vaikka nauttia neulomisen prosessista, kyllä se tuloskin joskus syntyy!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ingi tsemppaamisesta. Nautinkin prosessista koska on kivaa suunnitella värejä ja touhuta ihanan väristen lankojen kanssa. Rentouttavaa sunnuntaita sinulle : )

  VastaaPoista
 3. Jaa hidastako?! Sinähän etenet ihan hurjaa vauhtia, varsinkin kun neulot samaan aikaan vielä Keeliäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin , blogikamu löytää aina nuo rohkaisevat sanat. Kiitos. Olen taas niin tyytyväinen itseeni, hi ; )

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...