RIEMUNKIRJAVAA VAI SANOISINKO RUNOLLISEMMIN SATEENKAAREN VÄREISSÄ

 Fair Isle-  neuleeni edistyy hitaahkosti mutta jotakin kuitenkin. Nyt tuntuu että homma pelittää jo paremmin kuin noissa alun kahdessa kirjoneuleraidassa. Olen jo oppinut/muistanut että ei tuonne taakse tarvitse kauhean väljiä langanjuoksuja jättää koska silloin silmukat vain näyttävät etupuolella löysiltä ja rumilta.


Tuo lilan sävyinen tähtiraita on jo paremman näköinen kuin nuo alun harjoitukset.  Tästä tulee ilmeisesti työ josta näkee tuon harjoituksen merkityksen ihan kirjaimellisesti. Kohtahan minä voin jo hakea vaikka Rowanille töihin ! Itseluottamus kasvaa huimasti . Toivottavasti ei tule mitään mahalaskua loppua kohden, hih.


Olen vähän pohtinut että josko tästä tulisi villatakki isona ? Jonkilainen tuherrus tuossa paperin alareunassa näyttää millaista olen vähän tuumaillut. Hihat saavat olla yksiväriset ja eteen leveähkö , yksivärinen resori/kaulus, jotta niskakin pysyy lämpöisenä. Saa nähdä pysyykö suunnitelma loppuun asti vai vieläkö ne muuttuvat ?

 

Keel edistyy vähän nopeampaa tahtia koska se on helppo neulottava. Aina kun kyllästyn tuohon "taideprojektiini " niin neulon tätä yksinkertaisempaa hommaa. Kuva on muuten nurjalta puolelta, anteeksi, mutta näkyy tässäkin kuinka paljon homma on edistynyt.

Kommentit

  1. Ihan mahtavaa edistystä minun mielestäni! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos. Olen kiroillut että miten yhdessä kerroksessa onkin niin paljon silmukoita. Etu- ja takakappaleet kun neulon yhtäaikaa. Luodessa en tosin ollut varma mitä tästä tulee, mutta yritetään nyt tätä vaihtoehtoa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...