ANGOSTURA , etukappale menossa


Etukappaleen kuviot noin puolessavälissä. Tällä viikolla ei neuletyöt oikein paljon edisty, koska teemme poikamme kanssa talon kevätsiivousta. Siihen menee aikaa , koska kremppojeni takia hommia täytyy jakaa monelle päivälle. Ilman poikani panosta homma ei enää onnistuisi viikossakaan. Perinteisesti olen lisäksi saanut pakollisen flunssan, mikä aina iskee ikkunoiden pesussa. Sisävaatteissa ikkunoissa roikkuminen, märät hihat ja hikoilu hommaa tehdessä takaavat tämän lopputuloksen joka kerta.
 Olen onneksi oppinut ottamaan homman muuten jo aika paljon rennommin ja se kotihirmu mikä olen joskus siisteyden suhteen ollut on menneen talven lumia. Kun huomasin ettei siinä siistissä kodissa asunut yhtään sen onnellisempia ihmisiä, päätin lopettaa moisen hirmuilun. Itse olin ihan hermoheikko, väsynyt, turhautunut ja varmasti todella ärsyttävä vahtiessani toisten touhuja. Nykyisin suljen silmäni monelle asialle, mikä olisi silloin saanut minut kiipeämään seinille ja kas vain maailmanloppua ei ole tullutkaan, asumme vain vähän sotkuisemmassa talossa :)
Siivoilu jatkukoon tämän viikon ja sitten taas voimme pojan kanssa keskittyä muihin kivempiin hommiin. Tai no hän opiskeluun, mutta minä pääsen taas keskittymään enemmän näihin rakkaisiin käsitöihini. Monta projektia onkin jo jonossa...

Kommentit

 1. No mutta hyvinhän tuo edistyy ajanpuutteesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä illan aikana sitä saa jonkin verran aina eteenpäin :)

   Poista
 2. Hei,
  todella kauniita neuleita sinulla. Pistäydyin tänään ekaa kertaa blogissasi.
  Tuosta siivoamisesta olen kanssasi samaa mieltä; se on ylimainostettua hienostelua. Putipuhtauteen pyrkimisen sijaan ajan voi käyttää todellakin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja tervetuloa uudelle lukijalle <3 Ihanaa saada uusia blogikavereita :) Kävin vastavierailulla ja pidin näkemästäni kovasti . Sinä sait siis myös uuden lukijan täältä . Eletään "sopivasti " siistissä taloudessa ja nautitaan ennemmin esim. käsitöistä, eikö niin.

   Poista
 3. On sulla ihana poika kun auttelee :) Vähän kuin mun esikoinenkin joka ei ole vielä koskaan elämänsä aikana mukissut siitä, että teetän oman pienen osansa kotitöistä :)

  Mä olen kans oppinut hellittämään siivouksen suhteen. Järjestyksellistä meillä kyllä on tässä "paraatikerroksessa" mutta villakoiria löytyy. So what.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tosiaan on yksi maailman ihanimmista pojista. Hän on kanssa koko ikänsä osallistunut äidin kanssa kotitöihin ja isän kanssa kaupan töihin ja nyt vielä lisäksi opiskelee yliopistossa. Mielestäni kyllä lasten on hyväkin saada tuota työmoraalia opeteltua sopivissa määrin jo pienestä alkaen. Sen lisäksi tietysti myös ihanan laiskottelunkin merkityksen että oppii touhuamaan omien voimien mukaan ja ei stressaa hommien kanssa liikaa. Touhuamalla sopivasti pienestä pitäen lapsesta ei kasva uusavutonta aikuista, vaan hän osaa hyvin huolehtia itsestään ja toisista. Sinun poikasi oli todella ihana noissa Ravelryn kuvissa missä hän neuloo keskittyneesti <3 Niin sitä pitää :) Nautitaan ihanista lapsistamme , he ovat meille tietenkin maailman napa.

   Poista
 4. Onnea kevätsiivoukselle! Omaani en ole aloittanutkaan, ehkä ikkkunat pesen, jossain välissä. Nyt on vain niiiiin harmaata, että varsinkaan siivous ei innosta.
  Vanimmalle pojalle tulossa tyttöystävänsä viikonlopuksi; hauska huomata, että jotakin huolehtii siivouksesta hänkin..vaikkei aina muutoin olisi huone järjin siistissä kunnossa.
  PS. Blogissani tunnustus sinulle, ota jos jaksat, niitä on sinulle varmaan sadellut paljon, joten aina ei kerkiä.

  VastaaPoista
 5. Blogistani löytyy tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan