In and out oikea valmis


 Oikea sukka valmis ja vasemman vartta neulotaan parhaillaan. Olen tosin jo ottanut tuon Criankin neulomisen  takaisin tähän rinnalle. Vuorottelen urakoita sen mukaan katsonko esim telkkua vai en. Crian neulominen onnistuu TV :nkin ääressä ja tämä sukka vaatii tarkemman keskittymisen ja sitä neulon ilman muita häiriötekijöitä.
Sukka on mielestäni tosi kaunis, mutta varsi on sen verran kapoinen että nämä menevät lahjaksi ihmiselle kenellä on sorjemmat sääret kuin minulla. Kuvakin on nyt siis pakko ottaa vain näin että sukka on tuossa succaplokissa, omaan pylväsjalkaani en näitä henno venyttää. Katsotaan jos saan sorjasäärisempiä malleja käyttööni sitten kun vasenkin sukka on valmis.
Teen näitä molempia valmiiksi pikkuhiljaa . Kotonamme on taas kaksi flunssapotilasta, joten muutakin tekemistä löytyy. Tiskivuori ainakin kasvaa ihan hirmu vauhtia kun kaksi miestä viettävät enemmän aikaansa kotona. Kummankin on pakko hoitaa joitakin pakollisia hommia miehen töissä ja pojan yliopistolla ja isän kaupassa, mutta mahdollisimman paljon he yrittävät huilata ja parantua niin pian kuin mahdollista. Ihmeen tautirikas talvi ja kevään alku tämä onkin ollut. Kaikilla tauteja vuorotellen ja tämä ilmiö tuntuu vaivaavan vähän kaikkia tänä talvena. Sukulaisissa ja tuttavissakin on koko ajan joku sairaana. Saisi jo pöpöt hävitä meitä kiusaamasta.


Lähikuvaa värjätystä Fabelista. Lanka sopii hyvin värjättäväksi. Tulee siistiä jälkeä ja lanka kestää värjäysrääkin hyvin.

Kommentit

 1. Kivan näköiset sukat tulossa, ja värjäystuloski on hyvin onnistunut:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin. Toivottavasti saajakin pitää.

   Poista
 3. Onpas kaunis sukka ja niin hyvän värinenkin.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat tulossa! Ja onnistunut värjäys, kauniisti häilyvät sininen ja valkoinen.

  VastaaPoista
 5. Annikainen ja Neulisti, kiitoksia paljon :)

  VastaaPoista
 6. Tosi tyylikkäät sukat!
  Fabel on ollut mun mielestä yksi niistä kestävimmistä sukkalangoista. Tosin se ei kestä lattian eritasolistasta törröttävää naulaa. Reikä.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia. Fabel on tosiaan minunkin mielestäni ollut käytössä todella kestävää ja se ei edes nyppyynny, mikä on nykyisissä sekoitelangoissa pieni ihme. Muutaman vuoden vanhat Fabel sukat ovat vielä ihan hyvässä kunnossa ja käytössä. Harmi että sinun sukallesi kävi tuollainen ikävä onnettomuus. Saat harjoittaa parsimista, pysyy taito hanskassa. Taisit antaa vasaralla kyytiä moiselle naulan pirulaiselle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan