CHICKADEE


 Koska nukkuminen ei onnistu taaskaan särkyjen takia olen neulonut ja lukenut läpi yön. Aloin neulomaan tuosta samasta kirjasta josta tein tuon Lauriel villatakin Chickadee takkia . ( Little red in the city /Ysolda Teague)


En ole aikoihin neulonut kirjoneuletta ja nyt iski vimma siihen kun löytyi näin kiva malli. Lisäksi ajattelin että väriterapia olisi paikallaan mielen virkistykseksi ja valitsin tähän oikein iloiset värit sielua hoitamaan. Aion olla ylpeästi välittämättä siitä että pinkki neuletakki  kaarrokkeen tipukuvioineen ei ole ehkä ihan totuttu näky  ylipainoisen keski-ikäisen täti-ihmisen päällä. Miten se menikään BIG IS BEAUTIFUL tai muuta yhtä kannustavaa mantraa hokien aion esiintyä ko. luomuksessani. Lanka on lemppariani Cascade 220 Woolia . Tämä on ehkä tämän talven viimeinen neuleeni tästä langasta kun varmasti kohta pitäisi ruveta silmäilemään keväisempiä lankoja , mutta vielä kerran lempparilla mennään.


ETENEE ....

Kommentit

 1. Ihana kuulla, että joku muukin valvoo kipujen kanssa (ja neuloo). Siis ei niissä kivuissa ole mitään kivaa, vaan se tunne ettei ole yksin ongelman kanssa.
  Minulla hyppäsi eilen puikoille pikkuiset räpikkäät/säpikkäät/kynsikkäät/kalastajan hanskat.
  Tehosekoitinta lainaten:
  Kun yössä yksin vaeltaa,
  Voi kaltaisensa kohdata
  Ja hetken tie on kevyt kaksin kulkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Katariina kannustavista sanoistasi <3 Kiva saada uusia kanssasisaria. Olet aivan oikeassa tuossa valvomisen suhteen , melko yksinäistä puuhaa välillä kun oikein kolottaa. Onneksi on käsityöt ja kirjat. On paljon helpompi selvitä yöstä kun tekee jotakin kun nukkumisen yrittäminenkin on turhaa. Pimeässä sängyssä makaaminen on viho viimeistä sitä ei kannata jatkaa. Kivutkin tuntuvat paljon voimakkaammin kun niihin oikein keskittyy yksin pimeässä maaten. Touhuaa jotakin ja nukkuu taas kun pystyy, se on parempi. Hyviä vointeja sinulle ja neuloillaan edelleenkin.

   Poista
 2. Mielenkiinnolla seuraan uuden neuleesi valmistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enya :) Meitä on sitten kaksi ...

   Poista
 3. Anna mennä vaan, pinkki on oikein hyvä väri porskuttaa menemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kannustus , kiitos <3 Rohkeasti eteenpäin !

   Poista
 4. Ihanat värit! ja hyvältä se tulee näyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.Toivotaan parasta <3 Olen vieläkin aivan fiiliksissä tuosta sinun uudesta pitsihuivistasi. Se on niiiin ihana. Odotan innolla että pääsen sen ohjeeseen käsiksi, kun saat sen valmiiksi :)

   Poista
 5. Tosi kauniit värit! Siitä tulee varmaan taas kerran tosi hieno :)

  VastaaPoista
 6. Mitäs sitä toisten mielipiteistä välittämään! Tiput ja pinkki rokkaa :)

  VastaaPoista
 7. Onpas puikoillesi päässyt huikea kirjoneuleprojekti! Ja Laurielistakin tuli kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , tykkään itsekin välillä taas touhuta noiden värien kanssa. Lauriel on tälläkin hetkellä koekäytössä päälläni ja taidampa tykätä siitä itsekin .

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan