CRIA NEULOTTU


 Ja taas kuten aina , suoraan puikoilta ...

Malli: Cria , Little red in the city / Ysolda teague
Lanka : Cascade Heritage 150
Puikot : KnitPro 3,5mm pyöröt ja Addi lace 3,5mm Pyöröt

Tein malliin ne taskut ja olen tyytyväinen siihen ratkaisuun, ne ovat kivat. Malli on muutenkin aivan ihana päällä. En ymmärrä miten Ysolda voi suunnitella näin hyvin istuvia malleja toinen toisensa jälkeen. Tämähän on ihan perusneule, mutta silti siinä on jotakin niin ihanaa <3 Epäilin ensin etten tunne oloani kotoisaksi näissä Ysoldan malleissa kun ne on jotenkin niin "naftin" oloisia, mutta halusin kuitenkin kokeilla. Kaikki kirjan mallit on niin houkuttelevia neulojan kannalta ettei niitä voi vastustaa. Ja nyt kun olen neulonut näitä neuleita kolme kappaletta , minusta on tullut ihan fani ja katselenkin koko vaatevarastoani eri silmin. Minulla kun on reippaasti tuota ylipainoa , niin olen aina ajatellut " piilottavani" sen isoihin ja leveisiin vaatteisiin. Nyt kun olen neulonut näitä istuvampia malleja huomaankin ettei sitä kangasta tai lankaa aina tarvitse kerätä ympärilleen metrikaupalla, vaan nämä mallit näyttävät monesti itse asiassa paljon paremmilta. Ahaa elämys minulle :) Napit tilasin Etsystä ja nyt odottelen niiden saapumista, laitan Chickadeesta ja tästä kuvia kun napitkin on paikallaan vielä uudestaan.

Kommentit

 1. Tuo väri on kyllä tosi ihana! Minunkin on pitänyt sinun innostamana käydä katselemassa noita Ysoldan malleja ja ihan kivoja on löytynyt. Itse olen epäillyt malleissa aivan samaa "naftiutta", mutta täytyy siis varmaan vain uskaltautua kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä. Minä ainakin olen tosi ihmeissäni miten nämä käyvätkin tällaiselle isollekin ihmiselle näin hyvin. Ja mallien neulominen on tosi kivaa. Jokaisesta olen opinnut jotakin uutta ja mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 3. Siitäpä tuli hieno. Tosi houkutteleva väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Väri on kyllä vähän haasteellinen kuvattava. Ihan oikein en saanut sitä onnistumaan näihin kuviin. Se on ehkä vähän violetimpi kuin kuvissa näyttää. Värin nimi taisi olla luumu, se ehkä kuvaa parhaiten .

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan