AWESOME


 Ja lisää lankaa . Alpacat on tilattu lankakaupasta jo Dropsin tarjouskampanian aikaan, mutta ne tulivat postiin vasta nyt.


  Olivat nämä värit väliaikaisesti loppu. Ei ihme on ne molemmat niin kauniita värejä. Ostin kumpaakin 600g Varmasti itselle villatakkeihin tai -paitoihin.


Lisäksi ostin kesäistä puuvillasekoitetta ihanan limenvihreänä. Halusin kokeilla millaista tämä lanka on vaikka siinä onkin tuota tekokuitua mukana. Edullisuutensa vuoksi houkutteli ja kauniilta tämä kyllä näyttääkin. Ei ainakaan ensihypistelyn perusteella yhtään pöllömpää. Kun pääsen sitä neulomaan voin kommentoida lisää, mutta nyt tuntuu ihan OK langalta. Tätä ostin 800g  ja itselle on tarkoitus tästäkin neuloa jotakin kivaa. Itsekäs vaihe menossa kun tarvitsen oikeasti kesäisiä neuleita vaatevarastooni. Paksuja villavaatteita on vaikka kuinka, kesäisempiä ohuempia ei niinkään.

Kommentit

 1. Kuten eilen totesimme, niin kannattaa tilata langat mahdollisimman kaukaa, niin tulevat nopeasti. Läheltä kestää kamalan kauan...

  VastaaPoista
 2. Totta turiset. Näitä odottelin tuollaiset rapiat kolme viikkoa .

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat alpakkasi!
  Tilasin itsekin alennusaikaa ko. lankaa, mutta hieman tuli väärän värinen, luulin Kameli- värin olevan vähän tummempaa, minulle ehkä liian kellertävää, mutta puikolla se lanka nyt on, saas kattoo ny, että mimmonen huivi tullee.

  VastaaPoista
 4. Odotan kiinnostuneena ja seuraan blogistasi koska on valmiina. Harmi ettei väri ollut ihan toivomasi, mutta beige on aina tyylikäs väri ja näyttää varmasti huivissa hienolta.

  VastaaPoista
 5. Just päättelin langanpäät Neidin villatakista jonka neuloin tuosta Cotton Lightista. Sen kanssa saa olla tarkkana, että kaikki säikeet tulevat mukaan - eli se halkeilee kovasti. Vielä on epäselvää sen kulutuksen- ja pesunkestävyys, mutta eiköhän se selvinne lähitunteina :)

  VastaaPoista
 6. Joo olen huomannut ilmiön. Mallitilkku neulottu langasta ja aika tarkkana saa olla. Jotenkin muuten olen ihmeen ihastunut tähän lankaan. Vaikka se on lepsu ja haaroittuu inhottavasti, neulejäljestä tulee mielestäni ihan kivan näköistä ja on kivan pehmeän tuntuista. Odotan postaustasi neidin takista innolla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan