TEKISINKÖ TÄMÄN ?

Kuva Berroco
Seuraavaksi ajattelin Pucker nimistä puseroa tuosta Turkkilaisesta puuvillasta. Suunnittelija on Norah Gaughan joka on kanssa yksi ihailemani taituri neuleiden suunnittelun alalla. Olen aiemmin neulonut hänen suunnittelemansa Fleta neuletakin ja pidän siitä kovasti. Olen aloittanut jo puseron takakappaletta ja koska neulon puseroa ohuemmasta langasta pienemmillä puikoilla, olen laskeskellut neuletiheyksiä ja soveltanut niitä parhaani mukaan. Saa nähdä mitä tästä tulee. Tuleeko pidettävää vaatetta, vai meneekö purkuun ?


Langan suosittelema puikkokoko olisi 3,5mm mutta neulon 3mm puikoilla ettei paidasta näkyisi läpi. Kesäkuumalla ei viitsisi alla muita paitoja pitää ja keski-ikäisenä ylipainoisena tätinä ei kauheasti ole kauniita muotoja joita ylpeänä esitellä eli paita saisi olla läpinäkymätön.


Tästä jatketaan. Yleisurheilua katsellessa on hyvä että neuletyö on vain helppoa sileää. Saa neuloa pahemmin työtä katsomatta ja tätä neulomista tässä tosiaan riittää --->  pienet puikot, väljä malli ja isolle ihmiselle....kuulostaa ikuisuusprojektilta.

Kommentit

 1. Tekisin, jos osaisin!
  Näyttää ihanalle. Minun(kin) tyyliselle.
  Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on tosiaan kiva. Toivottavasti saan jotakin pidettävää aikaiseksi. Tuo langan erillaisuus ohjeessa käytettyyn verrattuna epäilyttää eniten. Saa nähdä mitä tästä vielä tulee...

   Poista
 2. Kaunis malli tuo Pucker! Sinä se löydät yksi toisensa perään noita ihania malleja.
  Vai että ikuisuusprojekti - rakettipuikoillasi ehkä pari viikkoa, jos sitäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan...Hirvittää että tulee vielä tenkkapoo koko homman kanssa kun jääräpäisyyttäni lähdin neulomaan mallia niin erilaisesta langasta kuin ohje vaatisi. Pidetään peukkuja :)

   Poista
 3. Isommalle ihmiselle neulominen on todellakin paljon työläämpää. Nim. mielummin neule lapselle kuin xl-kokoa naiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Olen kantanut kyllä näitä kunnioitettavia kilojani jo reilut parikymmentä vuotta. Olen siis jo tottunut neulomaan isoja vaatteita. Ihmettelen aina muille neuloessani kuinka nopeasti villatakit ja -paidat voivatkaan valmistua sirommalle ihmiselle.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan