FREESTYLE TYYLIIN D- VITAMIINIA


Aloitin Heidi Kirrmaierin Vitamin D -takkia. Alku on ohjeesta ja sitten iski vimma vain neuloa samaan tyyliin linjassa langankierroilla lisäten pidemmälle ja pidemmälle ja pidemmälle....Mikä tuossa reikälinja -jutussa oikein vie mennessään. Olen muutenkin tänään viettänyt "kevyempää" päivää taas välillä kun nämä perhanan sateet saa minun nivelparkani särkemään, turpoamaan ja lukkoon. Olen ruokkinut kyllä toipilaan ja VT- kauppiaan sekä pessyt pyykkiä , mutta muuten olen katsellut Juulilta lainaamiani Villi Pohjola dvd - levyjä ja neulonut ilman ohjetta mitä on huvittanut. Aivojen ja hermojen nollausta siis. Kerään voimia huomista päivää varten.
Huomenna on nimittäin tärkeä päivä kun kummityttömme saa valkolakin <3 Toipilas, eli mieheni ei vielä jaksa lähteä juhliin , ikävä kyllä. VT-kauppias, eli poikamme ja minä menemme paikalle kaupan sulkeuduttua ja juhlimme hänenkin puolestaan. Hieno saavutus kummitytöltä ja hieno tyttö hän on itsekin.Kaikin puolin upea, viisas, tunnollinen ja kiltti nuori nainen :) Onnea Valmistuneille !

Malli: Vitamin  D / Heidi Kirrmaier   , vapaasti muutoksia tehden
Lanka : Araucania Ranco
Puikot : 3,25mm KnitPro Novat

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia , katsotaan mitä tuleman pitää :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Ajattelin just itsekin aloittaa tekemään äidille tämän saman neuleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nyt voin seurailla kanssaneulojan projektia samalla kun teen omaani. Mielenkiintoista :)Tämä on ihan kiva neule tehdä, ainakin tähän asti. Tosin lähdin jo omille teilleni kun en jaksanut keskittyä ohjeeseen kun alussa. Nyt vain neulon menemään niin kuin huvittaa...

   Poista
 3. Heh, itselläkin oli tätä mallia neuloessa kova himo vaan jatkaa niitä reikäkerroksia, mutta onnistuin kuitenkin pitäytymään ohjeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on jotenkin ihmeen houkuttelevia nuo reikäkerrokset. Sinulla on siis enemmän selkärankaa ja kurinalaisuutta kuin minulla tällä hetkellä. Kunnioitettavaa. Minulla oli tarve vain neuloskella oman pään mukaan ja olla ajattelematta ja keskittymättä mihinkään intensiivisesti. Muiden paineiden takia neulomisen pitää nyt olla vain rentouttavaa ja helppoa tällä hetkellä. Siis vapaaneulontaa oman mielen mukaan telkkua katsellessa.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan