VAIKO TÄMÄN ?


Kuva: Coastal KnitsTeenpä molemmat .


Aloitettu siis tänään Water´s edge cardigan  , lankana Dropsin Alpaca. Puikot 3,5mm KnitPro pyöröt. Neulon tästä ihanasta limenvihreästä Alpacasta kevyen villurin mitä voi kesällä kun on viileämpää pitää lämmittämässä käsivarsia ja hartioita. Idea takista iski eilen kun iltapäivällä iski vilu ja mietin mitä kaapista kaivaisi lämmikkeeksi. Kaapista löytyy kyllä monenlaista neuletta, mutta muistin ostamani Alpaca langat ja niiden pehmeyden ja rupesin kaipaamaan niistä neulottua nuttua. Lisäksi mallia miettiessäni muistin etten ollut neulonut vielä mitään mallia tästä ihanasta Coastal Knits kirjasta. Kirjasta valikoitui malliksi tämä Water´s edge cardigan ,vaikka vaihtoehdoiksi olisi kyllä löytynyt ainakin pari muutakin mahdollisuutta. Rakastan kirjan malleja Wildflower cardigan ja  Gnarled Oak cardigan  mutta niihin malleihin taitaa paremmin sopia vaikka joku merinolanka että takkien kuviot pääsevät oikeuksiinsa.
Nyt neulon siis taas rinnakkain puseroa, villatakkia ja peittoa/huivia. Vaihtelen hommia fiiliksen mukaan. Nyt tuntuu että Alpacan pehmeys pitää minut otteessaan. Tämä on ihana lanka neuloa ! Ei ihme että se on niin suosittu. Ravelryssä on mahdottomasti neuleita toteutettu tästä langasta. Eilen postaamani Pucker olisi kanssa hyvä saada melko nopeasti valmiiksi, koska helteillä sille olisi käyttöä. Kiirettä pukkaa . No ainakin ensi kesänä minulla toivottavasti on molemmat jo käytössä.

Kommentit

 1. No sulla todellakin on oma KYH meneillään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en kiellä itseltäni mitään ihanaa aloitusta. Saa nähdä kuika paljon näistä tulee valmiiksi. Yritän parhaani.

   Poista
 2. Coastal Knits -kirjassa on tosi kauniita neuleita. Itselläni ei kyseistä kirjaa ole, mutta olen ihaillut malleja Ravelryssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on . Olen ostokseeni todella tyytyväinen. Kirjassa on monta ihanaa ja tulevaisuudessa toteutettavaa mallia.

   Poista
 3. Hienoja töitä sulla tuloillaan:)
  Minäkin olin yllättynyt tuosta alpacan pehmeydestä ja siitä kuinka ihanaa sitä oli neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti valmistakin tulee jossakin vaiheessa katseltavaksi. Lanka on tosiaan ihanaa neuloa ja hypistellä. Tulee varmasti mahtavan tuntuinen jakku ylläpidettäväksi. Olen joskus neulonut huiveja tästä langasta, mutta en tosiaan yhtään muistanut että se on näin pehmoista.

   Poista
 4. Voi apua, miten ihana malli tuokin! Miksi pitäisikään valita kahden ihanan välillä, kun voi neuloa molemmat :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan