TÄMÄN HETKEN KIERRÄTYSLISTALLA


 Vitamin D menossa helmaa kohti kovaa vauhtia. Luultavasti en tee lyhennetyillä kerroksilla pyöristyvää helmaa tähän omaan takkiini, vaan suoran. Neulon joskus ehdottomasti tämän mallin vielä uusiksi ja ihan ohjeiden mukaan. Sen verran ihana ja mielenkiintoinen tuo alkuperäinen malli on. Nyt vain iski joku vapaavaihde päälle tämän kanssa ja neuloskelen miten huvittaa tämän loppuun saakka. Olen jopa miettinyt tekisikö tähän jonkinlaisen saalikauluksen....saa nähdä.


 Leaves of grass. Kaksi kuvio-osuutta takana ja kolmas menossa. Nämä Jaredin mallit ovat niin ihania sekä tehdä ja katsella. Tosin Permafrostin reunapitsi on yhä edelleen puolessavälissä eikä varmasti tule ikinä valmiiksi. Syytän siitä lankaa en mallia. Seiskaveikka on aika kamalaa neuloa kun pitäisi tehdä pitsireunaa peittoon missä on joka kerroksella jos jonkinlaista silmukkaa. Lanka halkeilee ja on kammottavaa tähän tarkoitukseen. Lankasnobi minussa heräsi enkä tykännyt yhtään työn jäljestä, olkoon mokoma.


Ja viimeisenä listalla Cookien Eunice - sukat. Malli on kirjasta Sock innovation. Suomeksi kirjaa taitaa saada nimellä Suloisimmat sukat. Lanka on Dropsin Baby merinoa ja puikot 2,5mm. Eunicet on jo kolmannet jotka neulon, mutta kun tämä malli on mielestäni niin ihana jalassa ja kaunis katsella. Nyt jännitetään loppuuko minulla vaaleansininen lanka kesken. Sukkiin voi vielä tulla vaaleanpunaiset varpaat.

Kommentit

 1. Paitsi että olet kokopäiväneuloja, neulot ilmeisesti myös öisin.... :D

  VastaaPoista
 2. No kiitos.Tosiasiassa joo kieltämättä nuo vaivat välillä valvottavat ja tulee neulottua ajankuluksi. Onneksi on käsityöt <3 Nyt on kyllä ollut vähän muitakin kiireitä tuon miehen sairastumisen vuoksi, mutta nyt palaillaan taas pikkuhiljaa normaalimpaan arkeen ja neulonnan pariin. Mukavaa :)

  VastaaPoista
 3. Juu kokovuorokausineuloja ja sit sulla on varmaan vielä taikapikapuikotkin!

  Huivin alku näyttää suloiselta ja melkein toivon, et vaalean sininen loppuis kesken. Vaaleanpunaiset varpaat olis niin hauskat:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallisethan nuo...kiitoksia vaan. Kun on pakkomielteisesti jotakin tekevä ihminen niin väkisinhän siinä sitten jotakin saa aikaiseksikin. Vaaleansininen lanka riitti juuri ja juuri. Kieltämättä vaaleanpunaiset varpaat olisivat voineet olla ihan söpöt. No se lanka tulee sitten jossakin vaiheessa käyttöön muualla.Huivi etenee pikkuhiljaa...

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan