TULIP HENLEYN ETENEMINEN


 Tulip henley etenee tällä hetkellä etupaneeleissa. Olen saanut juhannuksen aikana kohtuullisen hyvin neulotuksi, koska oleilen yksin kotona ja nautin rauhassa neulomisesta ja filmien katselusta. Siina varoitteli minua jo tämän langan yhdestä vähän hankalasta ominaisuudesta. Hän oli neulonut juuri tyttärelleen villatakin ja kertoi että lanka halkeilee kamalasti. Tieto piti täysin paikkansa. Siksi valitsin puikoiksi Addin pitsipyöröt vaikka suurin osa työstä onkin ihan sileää neuletta. Puikkojen pitkillä ohuilla kärjillä saan kalasteltua helpoimmin kaikki langan säikeet puikolle mukaan. Kiitokset Siina vinkistä. Muuten pidän kyllä langasta. Jälki on ihan siistiä ja pehmeää. Ihan OK lanka siis tämä Dropsin Cotton Light. Ainakin hintaansa nähden olen ihan tyytyväinen siihen ainakin vielä kun on vasta kokemusta tästä neulomisosuudesta.


 Perheen miesväki on kukin juhannuksen vietossa omilla suunnillaan ja minä olen vallannut kodin ja rauhoittunut tänne puuhailemaan omiani. Poika on tietysti kaveriporukkansa kanssa mökkeilemässä ja mies on appivanhempien mökillä ollut jo muutaman päivän minikesälomalla. Itse en ole halunnut lähteä mihinkään pienen kuumeilun joka välillä liittyy sairauteeni ja paikkojen särkemisen takia, vaan päätin että jään itsekkäästi kotiin ja nautin rauhassa olosta. Ukkoseni palailee jo  tänään jo kotiin mutta poika palailee vasta huomenna.


Takakappale on siis jo valmiina. Huomatkaa myös juhannuksen kunniaksi hienosti pedattu sänky, juhlallista meidän huushollissa. Nyt taas huomaan miten työlääksi koen tämän "perinteisen" tavan neuloa puserot kappale kerrallaan. Tässä on niin paljon ihme näpertelyä ja jatkuvaa silmukoiden luomista ja saumojen ompelemista että kyllä tuo saumattomien puseroiden ja villatakkien neulominen on vaan enemmän minun juttuni. On se tietysti taas välillä hyvä toteuttaa joku malli tälläkin tavalla neuloen ettei taito kokonaan unohdu ja pitähän ne sivusaumat tietysti tälläisesta puuvasekoitelangasta neulottua puseroa vähän paremmin kuosissaan. Taidan palailla hommiin ja DVD-levyjen pariin. Kiitokset vain Juulille taas sarjan lainaamisesta <3 Oli kiva neulomishetki torstaina . Nähdään taas pian :) Ja hyvät juhannuksen jatkot kaikille .

P.S Osallistukaa Missä neuloimme kerran -blogin arpajaisiin ! Palkintona ihanaa lankaa :)

Kommentit

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan