HUGO NEULOMISEN OSALTA VALMIS JA JÄMÄLANKAPIPO

Eilen illalla katselimme pojan kanssa leffoja ja neuloskelin siinä samalla. Hugon hihat valmistuivat kokonaan ja ompelin etu- ja takakappaleet olkasaumoistaan  yhteen. Sain näin ollen neulottua kauluksenkin valmiiksi ja huomenna  hihojen kuivuttua  pääsen ompelemaan puseron loput saumat yhteen ja Hugo on valmis.


 Siinä minulla sitten oli kassin pohjalla harmittavia pikkunöttösiä Holstin Supersoft lankoja jotka jäivät jäljelle näistä miesten neuleista. Mitään väriä ei ollut paljoa jäljellä, ihan tosiaan nöttösiä vain.


 Leffaa oli vielä jäljellä ja tarkkana tyttönä en halua laittaa näin ihanaa lankaa haaskoon , joten loin silmukat jonkinlaiseen jämälankapipoon. Ajatteli että Grettirin kaveriksi voisi neuloa ulkoilupipon.


Tässä lopputulos. Jos lankoja olisi ollut enemmän jäljellä niin kuosi olisi ollut hitusen toisen näköinen, mutta kun nöttösistä väsää niin on mentävä niillä mitä pussukasta löytyy. Arkipipoksi ihan OK ja sellainen tämän  on tarkoituskin olla. Silmukoita loin 96 kaksinkertaisella langalla ja puikoilla 4mm ja sitten sommittelin tästä ihan peruspipon kiilakavennuksilla. Ei mitään erikoisuuksia tai hienouksia. peruskauraa vain. Lahjakassiin tämäkin.

Kommentit

 1. Vai vielä peruskauraa - superkiva pipohan tuosta tuli!

  VastaaPoista
 2. Piristit mukavasti, Blogikamu . Kiitos ; )

  VastaaPoista
 3. Kiva pipa:)
  Tunisialaisesta virkkaamisesta on hyviä ohjeita youtubessa ja sieltä minäkin ohjeen olen ottanut. Mutta sanon että aika helppoa tämä on tehdä loppujen lopuksi kun pääsee ns. kärryille asiasta:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Armi. Kiitos myös neuvoista. Täytyy joulun jälkeen perehtyä asiaan paremmin kun on lahjakiireet jääneet pois.

  VastaaPoista
 5. Paljonko sulla meni Hugoon lankaa lopulta (ja missä koossa teit sen)?

  VastaaPoista
 6. Puikkomaisteri.Hugon meni 450g lankaa ja koko on 45".Neuloin siis langan kaksinkertaisena 4,5mm puikoilla.
  Laitan kaikki tarkemmin vielä seuraavassa postauksessa kun paita on valmis.

  VastaaPoista
 7. Onpa riittoisaa lankaa, täytynee tilata sitä kunhan väreihin tulee täydennystä.

  VastaaPoista
 8. Lanka on uusia lemppareitani, suosittelen. Tästä itselle neulomani Tilda on lempivillatakkini ja pesu pesulta lanka vain pehmenee ja paranee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...