PARIT SUKAT SAATU AIKAISEKSI FLUNSSAVIIKOLLA

Muffyt

Malli : Muffy by Trude Hertaas . Ilmainen ohje Ravelrystä.
Lanka: Shoppel-Wolle Admiral 6 fach 150g. Menekki n 120g. Kerä on 150g eli yksi kerä riittää ja sukkieni varret neuloin melko pitkiksi.
Puikot: 2,75 mm KnitPro Karbonz pyöröt.
Koko: Naisten 39-40

Merenkulkijat

Malli : Merenkulkija by Tiina Kuu. Ilmaisohje Ravelrystä. Neuloin palmikot kaavion 2 mukaan.
Lanka : Shoppel-Wolle Admiral 6 fach 150g. Menekki n.110g
Puikot : 3 mm KnitPro Karbonz pyöröt.
Koko : Miesten 43-44

Ja tässä syy miksi neulon niin vähän lapasia :

Ivy Trellis - lapaset Dropsin Alpacasta.


Kuka piru näihin neuloisi peukalot ?? Inhottavaa pientä näpertämistä, en tykkää. Suunnitelmissa on useammat lapaset,mutta saa nähdä viitsinkö vai muuttuvatko suunnitelmat matkan varrella.

Ja nyt hoivaamaan räkäistä ja yskäistä itseäni..


Kommentit

 1. Kauniita sukkia! Varsinkin nuo vaaleanpunaiset on ihan unelmaihanat!
  Ymmärrän peukalotuskaasi. Mullakin tuppaa tökkäämään samaan kohtaan lapasten kanssa, mutta onneksi ne peukalot sitten kuitenkin valmistuu aika nopeasti, kun vain tarttuu toimeen. Nytkin juuri on yksi lapaspari enää toista peukaloa vaille valmis...
  Peukkua sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Vaaleanpunaiset on aika muikean väriset. Hempeät kuin mitkä. Pitäisikö nuo antaa jo vähän varttuunnemmalle rouvalle tuomaan tyttömäistä oloa vai sopiiko ne vain nuorille tytöille ? Annoinko pahan dilemman blogikamu ? Minä en ole edes viitsinyt ottaa noita lapasia käsiini kun peukkuahdistus on niin kova. Aloitin vain uusia sukkia ja yhdet kämmekkäät. Nuo kiilakantapääsukatkin on ihan vaiheessa kun iski angsti ettei ne olekaan mukavat pitää jalassa. Omiin tolppajalkoihin niitä ei kannata sulloa kun se ei kerro muiden ihmisten jalkoihin sopimisesta vielä yhtään mitään. Kammottavaa tällainen, näyttää kivalta mutta en tiedä voiko niitä pitää jalassa. Joulahjoja on kiva tehdä, mutta taitaa olla parasta pysytellä vähän tutummissa ohjeissa. Kiitos peukkutsempistä : )

  VastaaPoista
 3. Vaaleanpunaiset unelmat kuuluu ehdottomasti jollekin AIKUISELLE naiselle! :)

  VastaaPoista
 4. Upeita neuleita niin tässä kuin edellisessäkin postauksessa. Peukalo on ehdottomasti lapasten inhottavin vaihe, mutta usein saan psyykattua itseni peukun neulontaan sillä ajatuksella, että sormikkaat ovat vielä pahemmat. ;)

  VastaaPoista
 5. Sanna näin siis tehdään. Aikuiselle Ladylle hempeää ja tyttömäistä.

  Ellie kiitos. Tuo ajatus itse asiassa on melko tehokas. Äkkiäkös sitä nyt kaksi sormea neuloo verrattuna kymmeneen, huh en voi edes ajatella. <sormikkaita en ole koskaan vielä neulonut ja luulen ettei ihan lähiaikoina sellainen vimma ole tulossakaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI