REDFORD VALMIS, HUGO JA PAINGTON EDISTYVÄT JOTENKIN


 Malli : Redford by Julie Hoover / BT Men
Koko: 50
Lanka : Holst Garn Noble, menekki 5,5 kerää eli 275g , väri Denim.
Puikot: 2,75mm . 3,00mm ja 2,5mm resoreissaAinoa varsinainen muutos jonka malliin tein oli tuo helman resori jonka lisäsin omin päin.


Hihansuihin neuloin muutaman kerroksen 1o,1n resoria .
Lanka on niin mahtavan tuntuista että harkitsen tämän ostamista isossa 500g kartiossa josta saisi vielä vaikka mitä kivaa itselle ja muillekin. Joulun jälkeen kun alkaa taas olla paremmin aikaa toteutella omia haaveita, silloin olisi kiva neuloa tästä jotakin pehmoista myös itselle. Sotshin kisoja katsellessa tulee olemaan hyvin aikaa eli neulomislankoja  pitää ostaa itselle joululahjaksi jotta kisakatsomossa riittää tekemistä. Oikein innolla odotan.


Ihan kiva peruspaita. Poika saa joululahjaksi, joten kuvia päällä ei ole vielä mahdollista ottaa. Koetan muistaa joulun jälkeen napsia parit kuvat komistus paidan sisällä, mutta en lupaa mitään. Sama pää kesät talvet joten, voi muistutella jos en itse enää muista ja jollakulla kiinnostusta vielä silloin riittää.


Hugosta on neulottuna etukappale..


takakappale ja 


hihoissa menossa.
Ja sitten seuraavaan hommaan :


Tässä opetellaan Paington - sukkien  afterthought heelin neulomista. Jännää taas oppia jotakin uutta, siitä olen aina tykännyt.


Kuten jotensakin kuvista näette niin ensin neulotaan jämälanka kahden kerroksen väliin. Silmukat poimitaan puikoille , jämälanka puretaan ja siitä saadaan silmukat kantapään neulomista varten. Kiilakavennuksilla muotoillaan kantapää ja homma valmis.


Tuossa kuvassa kantapää näkyy hyvin. Pieni reikä poimittujen silmukoiden kohdalla katoaa kokonaan jahka päättelen langat lopuksi.


 Tästä jatketaan, yksi sukka valmis ja toinen hiukan alulla.Toisen sukan- syndrooma vaan tuppaa pukkaamaan pahemman kerran päälle ja tuntuu niin kovin työläältä edes kuvitella näitä joskus valmiina.


Inspiraatiota odotellessa...pakko sen on ennen joulua vielä tulla.

Ja lopuksi vielä silmänruokaa

Ostin tiistaina neulekaveriltani Juulilta ihanaa käsinkehrättyä lankaa. Hänen lankojaan saa ostaa myös verkkokaupasta joka löytyy TÄÄLTÄ. Kannattaa kurkata sieltä löytyy myös käsinvärjättyjä lankoja, kehruukuituja, värttinöitä ja vaikka mitä ihanaa.


Minä fiilistelen, haistelen ja pyörittelen tätä minun aarrettani ja kun raaskin tämän ottaa puikoille niin luulen neulovani tästä lämpöiset kämmekkäät itselleni. Kipeät nivelet varmasti suorastaan kehräävät kun niillä on lämmin ja pehmoinen yleellisyys ympärillä.Ihanaa.

Kommentit

 1. Oikein kauniita neuleita ja tuo sukkamalli sievä, erityisesti sen tekee kun kantapää neulotaan erikseen.... jossain olen nähnyt mallin jossa ensin tehdään kantapää ja siihen lähdetään rakentamaan sukkaa ympärille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ArmiL. Kuulostaa jännältä tuo kantapäästä aloittaminen, täytyy tehdä tutkimustyötä. Kiitos vinkistä : )

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen kantapää! Kerrothan sitten kuinka nuo istuvat jalkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ovat menossa lahjaksi ja jo valmiiksi liian kapeat minun jalkaani. Koetan saada jonkun mannekiinin kokeilemaan niitä niin voin vastata tuohon jotakin. Ole kärsivällinen niin yritän ottaa selvää ennen kuin postaan sukista seuraavan kerran...jos (ja kun) ne nyt joskus valmistuvat.

  VastaaPoista
 5. Kivasti työsi etenevät! Sukkamalli on mielenkiintoinen, on oikein, että uuttakin pitää oppia, itselläni tosiaan sukkien kohdalla kärsivällisyys olisi koetuksella.

  VastaaPoista
 6. Olen Ingi noiden amerikkalaisten sukkamallien avulla oppinut vaikka kuinka paljon uutta. Ne saattavat olla todella mielenkiintoisia ja opettavaisia. Suomessakin on onneksi jo tultu mukaan tähän buumiin että sukankin voi neuloa tuhannella eri tavalla. Mukavaa kun on vaihtelua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...