JA HOMMA VALMIS

 Sain lauantaina tämän poolopaitani valmiiksi , mutta jaksoin kaivaa kameran ja kannettavan vasta nyt esille bloggailua varten. Olen kyllä notkunut koneella koko viikonlopun ennemmän ja vähemmän, mutta olen vain ihaillut toisten ihania töitä.
 Olen paitaani ihan tyytyväinen ja itse asiassa se on nytkin päälläni. Meillä kun on aina kylmä, koska pomomme eli kissat haluavat jatkuvasti pation oven auki. Heillä kun täytyy tietysti olla vapaa liikkuvuus sisälle ja ulos, kuinkas muuten. Me karvattomat jotka täällä sisätiloissa palelemme ja yritämme vedota pomoihimme työolojen parantamiseksi , mutta vielä ovat kisut voitolla. Sitä meteliä, raapimista ja monkumista ei nimittäin jaksa kukaan kuunnella jos ovi on kiinni . Onneksi kissat nukkuvat niin paljon päivittäin, silloin voidaan lämmitellä.
 Paidan tiedot löytyvät aikaisemmasta postauksesta tarkemmin , mutta tässä perusjutut. Lanka Cascade eco ja puikot KnitPro Cubics 5,5mm pyöröt.

Kommentit

 1. Pooloneuleestasi tuli todella kaunis! Pidän kovasti tuosta yksinkertaisesta lehtikuvioraidasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tykkään itsekin siitä että paita on niin hillityn monikäyttöinen.

   Poista
 2. Kaksi asiaa. Hieno paita, paljonkohan siihen meni lankaa? Ja toinen juttu: oletteko kuulleet sellaisista kissaluukuista? haha. Niitä saa nykyään mikrosiruilla koodatuina, ettei tule muut kuin omat kissat sisälle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Lankaa meni kolme vyyhtiä, mutta olen isokokoinen eli varmasti kaksi vyyhtiä riittää "normaalivartaloiselle" ihmiselle paitaan hyvinkin. Kissaluukut olisi hyvä idea, mutta niitä ei taida saada tuollaiseen lasioveen kun meillä olisi tarve . Olen joskus itsekin miettinyt sellaista kiukuissani jäässä täällä istuessani.Meillä on tuollainen ihmeellinen tuplaovi jossa lasi tulee alas saakka eli siihen ei varmaan luukkua saa kiinnitettyä, ikävä kyllä. Kiitokset ideasta, pohditaan vielä sitä asennusta...

   Poista
 3. Kaunis pusero ja kauniita ovat muutkin työsi. Ihaillen, toinen aran-kuvioihin miletynyt kokopäiväneuloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enya kiitoksia. Kävin kurkkimassa sinun blogiasi ja ihastuin upeisiin neulomiisi kirjoneulelapasiin ja muihin töihisi. Mukavaa saada uusia nettituttavuuksia :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA