KLASSIKKO JA AARRE


Bookdepositaryn paketti tuli tänään ja sain käsiini tuon Alice Starmoren ihanan klassikon Aran knitting. Siis tämä kirja on palmikkoneuleita rakastavan ihmisen aarre. Painokset tästä kirjasta, joka on alunperin ilmestynyt jo joskus 90-luvulla ovat olleet loppuunmyydyt jo kauan sitten. Onneksi viimeinkin kustantaja on ymmärtänyt uusintapainosten tarpeellisuuden. Kirja on ihana! Toinen toistaan ihanampia malleja ja erillaisia palmikkoversioita pullollaan. Jos haluaa suunnitella omia palmikkoneuleita voi katsella erilaisia palmikkomalleja täältä mallipiirroksineen tai sitten tehdä jonkun näistä kirjan ihanista malleista suoraan ohjeesta. Kirjassa on villatakkeja, villapaitoja, pipoja ja shaaleja sekä naisille, miehille että lapsille. Ravelryn esittely on täällä.

Kommentit

 1. Oooohh, onneksi sait tuon käsiisi!

  VastaaPoista
 2. Niinpä, tämä on ihana. Oli mielestäni edullinenkin kun postimaksuja tuo kauppa ei peri ollenkaan ja kirja oli joku 17€. Hyvät kaupat, olen tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, mitenkäs minä en ole tuommoista koskaan nähnytkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tuo kun se on ollut loppuunmyyty pitkään vaikuttaa. Olen ollut Alice Starmore -fani jo pitkään, niin tämäkin on osunut silmiini . Hänellä on muuten myös ihania fair isle malleja mihin kannattaa tutustua.

   Poista
 4. Alice Starmoren kirjat ovat varsinaisia aarteita! Löysin pari vuotta sitten divarista yhden ja siitä tuli silmäteräni saman tien.
  Olen ensimmäistä kertaa blogissasi, kivalta näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uusia tuttavuuksia. Kävin myös sinun sivuillasi ja ihastuin. Jäin ehdottomasti seuraajaksesi tykkäsin niin kovasti. Siis Alicesta täytyy tunnustaa että sorruin tilaamaan samasta paikasta vielä toisenkin hänen kirjansa Fisherman´s sweaters. Nyt vain odottelen malttamattomana paketin tuloa... Viimeksi Englannista tuli viikossa. Laitan kuvan kunhan saapuu.....

   Poista
  2. Odottelen kuvia kirjasta! Toinen suursuosikkini on Brooklyn Tweedin Jared Flood. Hänen neuleensa ja kuvansa ovat... fantastisia. Jaredin ja Alice S:n neuleissaa on mielestäni paljon samaa. Upeita klassikkoneuleita!

   Poista
  3. Meillä on suunnittelijoiden suhteen sama maku. Jos katsot aikaisempia postauksiani niin huomaat että sekoan ja ostan ohjeita aina kun Jaredilta ilmestyy uusia mallistoja. Rakastan hänen töitään ja muiden suunnittelijoiden kanssa kokoamiaan kokoelmia.

   Poista
 5. Täälä toinen vierailija enkaa kertaa blogissasi. Todella paljon kauniita isotöisiä neuleita oot teheny. Aivan ihania. Ite rakastan palamikoita myös ja neulon niitä lähes aina, joten silläkin niin ihailin tekemiäsi neuleita. Tänne täytyy tulla uuestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä lisää uusia tuttavuuksia, jee ! Kiitokset kehuista, ne lämmittävät mieltä <3 Kävin kurkkimassa silnun blogissasi ja aikamoinen palmikkoneuloja olet sinäkin. Kunnioitettava saavutus monen lapsen kanssa. Ymmärsin että teidän perheessä on ihan uusikin tulokas, onneksi olkoon . Arki on varmasti aika voimia vievää tällä hetkellä, mutta ihan varmasti ainakin lapset kasvavat kovaa vauhtia ja äidillekin jää enemmän aikaa omille jutuille . Toivotaan kevään tuloa nopeasti niin ainakin valo auttaa ja se ettei lasten kanssa liikkuminen ole pukemisineen aina niin suuri show. Tsemppiä :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA