PERMAFROST JA NEVER ENDING EDGE


Olette jotkut jo ehkä vähän ihmetelleetkin mihin tämä minun Permafrost - projektini on kadonnut. Olen saanut tuon itse huiviosan valmiiksi jo ajat sitten, mutta tuo reunan tekeminen....Tuntuu että tässä menee varmasti vielä kuukausikaupalla ennen kuin homma on valmis. Muistan saman ilmiön Girasole - peittoa tehdessäni ja siinä oli paljon yksinkertaisempi tuo reunuksen malli.  En edes viitsi tehdä tätä kuin jonkun aikaa aina kerrallaan , niin tylsältä tuo jatkuva työn kääntäminen ja yhden silmukan poimiminen jatkuvasti tuntuu. Tiesin tämän reunuksen neulomisen vaativan kärsivällisyyttä ja teenkin sitä nyt pikkuhiljaa muiden neulomusten lomassa ettei tylsisty liikaa. Nättiä tästä kyllä tulee ja se palkitsee homman lopulta. Vaikeaa tämä ei ole kun saa homman alulle, vähän pitkästyttävää vaan. Itse peiton/huivin mallia on kiva neuloa niin kuin Jared Floodin malleja yleensäkin. On tarpeeksi haastetta ja vaihteluvuutta että mielenkiinto pysyy yllä homman edetessä. Jatkan puurtamista ja valmista peittoa esittelen kunhan homma on valmistunut, varmasti (toivottavasti) ennen ensi joulua.......huh...
tekeillä on tällä hetkellä myös New York cardigan, mutta siinä ei vielä ole paljoa kuvaamista , olen vasta sileäneule vartalossa. Kun pääsen pitsiosiin kuvailen projektia silloin ja esittelen täällä paremmin.

Kommentit

 1. Selvisi se vyyhtilautajuttu :D mutta nyt katson kummeksuen noita puikkoja??? Terveisin "aina kiitollinen neuvoista".

  VastaaPoista
 2. Mokkakissa tarkoitatko noita lyhyitä bambupuikkoja vai pinkkejä Knitpro-puikkoja ? Bambupuikot ostin huuto.netistä juuri tälläista hommaa varten, niiden pituus on vain 12cm ja ne ovat juuri omiaan näissä pitsireunus hommissa kun puikkoja täytyy käännellä koko ajan ja itse työ on kapea. Knitprot taas on heidän Spectra acrylic malliston puikkopäitä.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä reunuksen tekoon! Huivista tulee varmasti ihana!

  VastaaPoista
 4. Oi Sanna kitoksia. Tsemppiä varmasti tarvitaan :)
  Mokkakissa välähti vasta että tarkoititkin varmaan miksi nuo puikot on tuolla lailla ja erilaiset ? Pitsi neulotaan reunaan siten että sukkapuikoilla neulotaan ihan tavallisen reunapitsin mallin mukaan pitsiä . Pitsi kiinnitetään itse isoon huiviin koko ajan työn edistyessä. Jokaisella reunapitsin mallikerran oikealla kerroksella neulotaan ison huivin puikolta (pinkki) 1 silmukka yhteen reunapitsin viimeisen simukan kanssa. Samaan tapaan kuin i-cord reunusta tehdessä, paisti että i-cord nauhan tilalla on tuo reunapitsi ja reunapitsiä neulottaessa noita sukkapuikkoja käännellään normaalisti oikeita ja nurjia kerroksia neulottaessa.Huh kun kuullostaa sekavalta,mutta paremmin en oikein osaa selittää...sorry.

  VastaaPoista
 5. No eikä kun luulin näkeväni yhden läpinäkyvän pinkin ja yhden keltaisen, mutta luettuani viestin ymmärsin näkeväni yhden läpinäkyvän ja yhden bambun.... Hienot nuo läpinäkyvät....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA