KUN EI MAHDA ITSELLEEN MITÄÄN


Sain taas yhtäkkiä inspiraation uudesta projektista mikä piti aloittaa heti. Katselin nimittäin Titityyn ohjesivuja ja siellä näin Mari Muinosen Helmi-jakun. Muistin että olin tuon ohjeenkin joskus ostanut, mutta en sitä nyt tähän hätään mistään löytänyt. Siispä kuvaa katsomalla rupesin mallia toteuttamaan miten parhaiten taisin. Lankana on 7 veikka tuo grafiitinharmaa 044 ja puikot 4,5mm.
Minulle tulee aina joulun jälkeen joku ihme tarve tehdä neulomisen saralla kaikkea kivaa ettei tuo tammikuu tuntuisi niin tylsältä. Olen tämän yleellisyyden itselleni sallinut, koska mikään näistä aloittamistani käsitöistä ei kuitenkaan ole koskaan jäänyt kokonaan tekemättä. Helmi-jakussani olen saanut nuo lehtikuviot tehtyä ja hiha- ja vartalo-osat on erotettu toisistansa. Nyt jatketaan tuota sileää nurjaa tarvittava pituus. Yritän tuon ohjeenkin näin päiväsaikaan jostakin kansioistani kaivaa hommani tueksi . Nyt minulla on kesken siis tämä Helmi , New York Cardigan ja Permafrost ja huiveja ja sukkiakin tekisi vielä mieleni neuloa eli hommia on . Saas nähdä mikä valmistuu ensiksi. Tuskin ainakaan Permafrost on näitä jakkuja sen verran paljon kivempi neuloa !

Kommentit

  1. Ai kun tykkään näistä sun rojekteista. Ei mitään yksinkertaista vaan enempi monin... Tuo sun värjäämäsi lankakin sopii oikein näihin harmaisiin päiviin piristäjäksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Pirena, yritän saada jotakin näistä vielä valmiiksi saakkakin että saisin esitellä pitkästä aikaa valmistakin. Uusia on vaan aina niin kiva aloittaa.....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA