NEW YORK CARDIGAN VALMIS

 Sain tuon New York cardiganini eilen valmiiksi ja tänään yritin Viikarin avustuksella saada kuvia siitä. Musta villatakki ja Suomen talvi -   ei mikään hyvä yhdistelmä amatöörikuvaajalle. Yritin kuvata keittiömme pöydällä, minkä yläpuolella on katossa tuollaiset lentokentän laskeutumisvaloja vastaavat halogeenit, mutta ei näistä silti oikein hyviä tullut.  Mutta tässä silti mitä saimme aikaiseksi. Viikari on aina suloinen ja ihana, mutta villuri ei oikein pääse pimeyden takia oikeuksiinsa. Tykkään valmiista villurista kovasti ja olen iloinen että loppujen lopuksi sain ommeltua nuo etukappaleen paneelit kohtuullisen siististi kiinni. Tätä tulee kyllä käytettyä kun värikin on niin turvallisen tumma. Lanka oli siis Cascade 220 Wool, ja puikot 5mm Cubicsit. Kiva projekti ja kiva takki :)

  Mallini kieltämättä tuo tyyliä kuviini, mutta poseerausasennosta en ole aina ihan vakuuttunut...mitä sanotte tästä.....joku statement tämä on , olen siitä ihan varma. Henkilökunnan työpanoksessa on ilmeisesti ollut lähiaikoina toivomisen varaa...

Kommentit

 1. Hieno tuli!
  Kyllä tänne näkyy hyvin tuo kuvio ja hyvin tyyrää tuo assistentti erilaisia poseerauksia:)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Simpura! Kävin juuri ihailemassa koirapetiäsi, se on hieno. Kiva kun saatte kuvista selvää ja assistentti kiittää asiantuntevista kommenteista :)

  VastaaPoista
 3. Komea neule, se on tosi hieno! Kiitos pingotusvinkistäsi, täytyy ehdottomasti sellainen hankkia, eiköhän sitten pingottaminen ala sujua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka . Kiva kun vinkistä oli apua. Tykkään sinun neuleistasi myös valtavasti. Teet nättejä neuleita.

   Poista
 4. Kauniille vaikuttaa, löytää varmasti käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tämä malli tosiaan on tosi monikäyttöinen. Eilen illalla hienostelin jo vähän kotona ja ajattelin sunnuntaina mennä äänestämään uusi villuri päälläni :)

   Poista
 5. Neule näyttää upealta! Olisi kiva nähdä se päälläsi :) Koeta saada joku kuvaamaan se ylläsi.
  Assistenttisi on hyvin kuvauksellinen, joka kantilta katsoen ;).

  VastaaPoista
 6. VOI KIITOS SARA. KATSOTAAN SAISINKO JONKUN JOSSAKIN VÄLISSÄ KUVAAMAAN . OMA MIES EI EDES USKALLA KAMERAAN KOSKEA ELI SIELTÄ EI SAA APUJA.HÄNELLE KAUKOSÄÄDINKIN TUNTUU VÄLILLÄ LIIAN MONIMUTKAISELTA. PAHOIN ELEKTRONIIKKAHAASTEINEN IHMINEN SIIS. ASSISTENTTI KEHUU HARVINAISEN HYVÄÄ ARVOSTELUKYKYÄSI :)

  VastaaPoista
 7. Hieno takki ja kissa on ihan tutunoloinen puuhissaan. Meillä myös kuvausapulaiset on aina paikalla kun jotain tapahtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen auli huomannut blogissasi että teillä asustelee myös avuliaita assistentteja. Kiitokset kehuista.

   Poista
 8. Ihana kissan pylly. No onhan neulekin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirena pylly on luonnossa vielä komeampi kuin kuvissa. Yllättävän tyttömäinen ja pyöreä , kun on kuitenkin pojasta kysymys. Kiitos takin kehuista.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet