VÄHÄN SHOPPAILTUA ( OMAT JOULULAHJAT)

 Olen shoppaillut nettikaupoista itselleni myöhästyneeksi joululahjaksi vähän kaikkea ihanaa neulelankaa ja tilpehööriä. Ostin tuon ihanan Coastal knits -kirjan jota olen jo jonkun aikaa ihaillut ja himoinnut. Lisäksi olen hommannut noita Cubics-puikkopäitä lisää niin että minulla on nyt puikot väliltä 4mm- 5,5mm. Niillä on vaan niin ihana neuloa ja jälki on kaunista. Hommasin myös Cubics sukkapuikot kokoa 4mm koska paksumpia kivoja sukkapuikkoja ei ollut varastossani ennen. Tylsät ja painavat alumiiniset vain,ei kivat. Lankaa ostin Cascaden Heritage 150 -lankaa neljä vyyhtiä tumman lilaa ja lisäksi Cascaden 220 Wool -lankaa väriä 4002 Jet , samaa jota käytin Jopan villatakkiin. Tykästyin väriin niin että halusin siitä itsellenikin villurin . Lanka on jo työn alla ja siitä varmasti lisää seuraavassa postauksessa...Ai niin ja vielä uudet ihanat  Knitpron  palmikkopuikot.

LOPUKSI VELJESRAKKAUTTA JA HYVÄÄ VUODEN ALKUA KAIKILLE !!!

Kommentit

 1. Ihanan lahjan olet hankkinut :)
  Ja kyllä nuo veljeksetkin ovat ihania.

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta! Ihania lahjoja (ja kissat, oih)!

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa vuoden alkua sinullekin!
  Mahtavia lahjaostoksia. Parhaat taitaa saada itse hankkimalla...
  Oletko siirtynyt kokonaan Cubicseihin? Minä en vielä yhden kokeilukerran jälkeen ollut valmis vaihtamaan perinteisiä puikkoja kulmikkaisiin, mutta pitänee antaa kulmikkaillekin vielä mahdollisuus.

  VastaaPoista
 4. Simpura, olen itsekin tyytyväinen "lahjoihini" ja veljekset kiittävät ja kumartavat.
  Villapeikko, ihanaa alkavaa vuotta sinullekin ja odotan innostuneena mitä ihanaa luova mielesi tänä vuonna meille neuloville antaa :) Nauti mahdollisimman paljon neulomisesta omaan tahtiin niin ilo hommaankin varmasti palautuu jollei ole jo palautunut. Kissat muuten itsekin tietävät olevansa vastustamattomia ja käyttävät sitä häpeämättömästi hyväkseen.

  VastaaPoista
 5. Sanna,Ihanaa ja lankarikasta vuoden jatkoa sinulle :)Tällä hetkellä olen aivan ihastunut siihen jälkeen jota nuo neliskanttiset puikot tuottavat. En aio kuitenkaan missään nimessä luopua vanhoista lempipuikoistani kokonaan, vaan neuloilen molemmilla fiiliksen mukaan. Minun yleensä kipeät niveleni myös pitävät jostakin syystä noista neliskanttisista puikoista enemmän. Pitkänkään session jälkeen ne eivät ole niin lukossa ja kipeät kuin ennen. Ehkä noita liukkaampia pyöreitä puikkoja täytyy puristaa kovemmin ja siitä käteni kipeytyvät enemmän.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA