JA HOMMA JATKUU...

 Tässä kuva poolopaitani edistymisestä. Kovaa vauhtia ollaan menossa alaspäin ei sille voi mitään. Vitsi, vitsi omaa hauskaa jota ei varmaan kukaan muu ymmärrä ... Vähäsen vielä ahkerointia ja pääsen hihojen kimppuun.
Väriä en saa kameralla tallenntumaan oikein . Vaikka nyt on valoisaakin, se ei vaan onnistu ei mahda mitään. Oikea väri on paljon vihreämpi ei noin harmaa mitä kuvissa näyttää.




Ja lopuksi katsokaa mikä sukkalanka ! Ihanat värit. Palkitsin itseni kunnon ihmisenä olemisesta kun kävin äänestämässä. Annoin itselleni luvan ostaa tämän herkun ebaystä ja se tuli jo nyt postista, käsittämätöntä. Toinen käsittämätön juttu on se että tämän sukkalangan ostaminen Saksasta postikuluineen tuli halvemmaksi kuin saman kerän ostaminen täältä Suomesta kaupasta, jotenkin outoa. Tietysti tuo Regia taitaa kyllä olla Saksalainen merkki eli se selittää osan mutta ne postikulutkin...Itella on kyllä sikakallis kun vertaa muiden maiden systeemeihin. Lanka on siis Regian Garden Effects väri 3302 Geranium. Olen ihaillut muiden tekemiä sukkia jotka on neulottu tästä langasta ja halusin myös itse kokeilla. Lanka ainakin näyttää kerässä ihanalta <3 Ja ei kun sorvin ääreen , takaisin hommiin jatkamaan neulomista.

Kommentit

  1. Oot neulonut ahkerasti! :) Ihanaa lankaa olet myöskin ostanut. Namskis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielstäni olen ollut laiskana ja ihan liikaa roikkunut esim täällä koneella. Kai nyt on vain semmoinen olo. Ideoita kiva katsella Ravelrystä ja muualta, toteutus tökkii. Lanka on ihana minustakin :)

      Poista
  2. Ooh, valmista syntyy pikavauhtia!
    Olen tilannut paljon Briteistä, sillä Royal Mail on ihan hämmentävän halpa suomalaiseen postiin verrattuna. Englannin matkoiltakin olen laittanut tilaa vievimmät ostokset joskus postin kautta todella kohtuullisella hinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet sitä mieltä, itselläni on blääh-kausi. Neulomus on koko ajan vieressä, mutta...Tuo Brittien postin edullisuus oli kiinnostava tieto. Olen nimittäin silmäillyt ihania Brittiläisiä nettilankakauppoja , siellä on mielettömät valikoimat. Kätevää tuo tuliaisten postitus :)

      Poista
  3. Kaunis kuvio tuossa villapaidassa! Hauska kuulla, että löysit Garden Effectsiä ja vielä noin kauniin väristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.Joo tykkään itsekin tuosta kerästäni. Saa nähdä matkinko sinua mallin valinnassa vai keksinkö jonkun oman jutun.

      Poista
  4. Ohhoh, oletpas kirinyt! Jännä nähdä millainen villapaita on valmiina.
    Ihanan värinen sukkalanka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos on se paita vähän edennyt,mutta se on kyllä kohtuullisen helppoa noin isoilla puikoilla. Sukkalanka on upea, olen siitä ihan samaa mieltä. Nautin siitä vielä kerällä jonkun aikaa ja mietin minkälaiseksi sukaksi hän mahtaa haluta.

      Poista
  5. Kivaa lankaa myös miun mielestä. Minä kun en omista minkäänlaista luottokorttia ja lontoonkieli on hakusessa, en pääse noihin ulkomaalaisiin herkkukauppoihin. Menisi sinne varmaan kaikki vähät rahani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirena niinpä se tuppaa käymään minullakin, tosin suurin osa ihan kotimaisiin lankakauppoihin. Luottokortiton ihminen olen myös, niin kuin sinäkin, mutta löysin tuon Paypal- systeemin mihin voi siirtää rahaa ilman mitään kortteja suoraan tililtä.

      Poista
  6. Tuota lankaa olen minäkin pohtinut ostavani, niin kauniit värit! Itellalla on kyllä ihan ryöstöhinnat ja nykyisin laatukin heittää pahan kerran. Briteistäkin monesti tulee edullisemmin ja jopa joskus nopeammin tänne Suomeen kuin kotimaasta tilattuna, sääli juttu sillä sitä tahtoisi kotimaisia yrittäjiä mieluummin tukea, muttei Itellaa rikastuttaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zelda sepä minuakin usein harmittaa kun tekisi mieli ostaa parin kympin langat jostakin nettilankakaupasta, mutta siihen kun lisätään tuo 8,50 postikuluja niin jää langat kyllä tilaamatta. Nettilankakauppojen kannattaisi tutustua Matkahuoltoon . Ainakin Novita on sinne siirtänyt toimituksensa ja toimituskulut putosivat puoleen (päälle 4€). Jos haluaa lankansa kotiovelle saakka toimitettuna Matkahuollon kautta niin sekin on vielä halvempi kuin Itellan normaali taksa. Lankakauppiaat pistäkää korvan taakse jos joku tämän huomaa..

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI