BRECKON PÄIVITYSTÄ


Breckon villatakin vartalo-osa on valmiina ja tässä kuvasarjaa siitä. Assari on taas, kuten niin usein ennenkin Viikari.


Kuten kuvista huomaa oli siskon lankojen kanssa pienoinen ongelma. Lanka on kolmessa 150g painavassa ja 680m sisältävässä isossa kerässä. Kaikki kerät olivat samaa värierää ja - numeroa mutta silti yksi kerä oli näin eri värinen kuin kaksi muuta.


Kerissä en tuota värieroa huomannut joten ikävä yllätys iski silmille vasta kun vaihdoin kerää toisen loputtua ja olin neulonut vähän aikaa. Koska tarvitsen kaiken langan tähän takkiin ja tämä on niitä äidin stashilankoja joita ei voi enää ostaa lisää mistään, niin pakko hommaa oli jatkaa näillä mitä on.


Toivottavasti pesujen yhteydessä värierot haalistuvat edes vähäsen.


Sikäli harmittaa vietävästi että tykkään tästä takista muuten kovasti. Malli on mielestäni tosi nätti. Mallia on myös ollut kiva neuloa ja neulon tällaisen ihan ehdottomasti myös itselleni. Tämä takkihan tulee siskolle.


Omaan takkiini olen pohtinut langaksi vaikka tuota rakastamaani Holstin Coastia. Sitä on kotona Tweedin värisenä : )


Olen tällä hetkellä neulomassa tähän takkiin hihoja ja sitten aloitin yhden uudenkin työn josta kuvia seuraavassa postauksessa.Uuden työn nimi on Tilda ja sen neulon jo kertaalleen purkamastani langasta . Lankana toimii Holstin Supersoft kaksinkertaisena ja väri on Pea Green.Uutisia katsomaan ja jatkamaan neulomista, heippa !


Kommentit

 1. Olipa langassa ikävä yllätys. Toivotaan, että pesu auttaa, sillä neuletakista on tulossa ihan huippunätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli tosiaan. Harmitti ihan vietävästi. Toivotaan että erot tasoittuvat, sillä pahimmassa tapauksessa hihoistakin tulee vielä kaksiväriset jollen saa tuota enemmän jäljellä olevaa riittämään kahteen koko hihaan...Kiitos taas kannustavasta kommentista, Blogikamu ; )

   Poista
 2. Näyttää hienolta tuo kuvio! Holstin lankoja on itsellänikin odottamassa, kun vain sen ajan jostain keksisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ingi : ) Holstin langat on ihania. Varsinkin tuohon Coastiin olen erityisen ihastunut. Pesun jälkeen neulepinta on ihan uskomattoman tasainen ja pehmeä. Olen koko kesän kulkenut siitä langasta neulotuissa jakuissa ja tykkään valtavasti. Kiire on niin harmittava rajoittava tekijä melkein suurimmalle osalle kanssaneulojista. Harmi kun tuo työnteko vie niin paljon aikaa kivemmalta tekemiseltä. Itse olen tällainen kotona oleva niin aikaa minulla kyllä olisi, mutta laiskuus iskee aina välillä. Nytkin poika haki kirjastosta ison Pirkka-kassillisen kirjoja meille luettavaksi ja ne vievät neuleaikaa. Toivotaan että syksyn aikana ehdit kokeilla Holstin lankoja. Seurailen postauksiasi.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA