BRECKON SISKOLLE VALMIINA


KOKO TEKSTI ISOILLA KIRJAIMILLA..KETUTTAA !!
 
MALLI: BRECKON by AMY CHRISTOFFERS . LÖYTYY WOOL PEOPLE 3 MALLISTOSTA
LANKA : ON TAAS ÄIDIN JÄÄMISTÖÄ JA KUTEN HUOMAATTE VÄRIERO YHDEN 150g KERÄN OSALTA ON MELKO SELVÄSTI HAVAITTAVISSA. VÄRINUMERO JA ERÄNUMERO KAIKISSA KERISSÄ SAMA , EN SIIS TIEDÄ MISTÄ MOINEN JOHTUU. HARMITTAA NIIN VIETÄVÄSTI ETTEI HUVITA ENEMPÄÄ SIITÄ KIRJOITELLA.
PUIKOT: KNITPRO PYÖRÖT 2,5 RESOREISSA 2,75 JA 3,00 MUUTEN. 2,75 KÄYTIN VYÖTÄRÖ - OSASSA HITUSEN KAVENTAMAAN VYÖTÄRÖMUOTOILUJEN ISÄKSI TUOTA VYÖTÄRÖN KOHTAA.


MALLINEULE ON KAUNIS. MALLI OLI IHANA NEULOA . AINOA MUUTOS JONKA TEEN SEURAAVASSA BRECONISSA MINKÄ NEULON MYÖHEMMIN ITSELLENI, ON SE ETTÄ NEULON HIHAT YLHÄÄLTÄ ALAS. MUOTOILEN KAARROKKEET LYHENNETYIN KERROKSIN. INHOAN ISTUTETTUJA HIHOJA JOKA ON NEULOTTU ALHAALTA KÄSIN. TUO SAUMA HÄIRITSEE... HIHAT NÄYTTÄVÄT KUVISSA KAPOISILTA KUN TUO MALLINEULE VETÄÄ NIITÄ LEVEYSSUUNNASSA HIRVEÄSTI KASAAN. KYLLÄ NE IHAN IHMISELLE MAHTUU, ANTAVAT HIRVEÄSTI PERIKSI KUN PUKEE PÄÄLLE. VÄHÄN VASTAAVALLA TAVALLA KUIN JOUSTINNEULE.


 EI TÄSTÄ OLE MUUTA SANOTTAVAA. KETUTUS ON NIIN KOVA ETTEI HUVITA ENÄÄ TUOTA KATSELLA ; (  PERHANAN LANKA !


Kommentit

 1. Pesukaan ei siis tasoittanut värieroa. :(
  Ymmärrän hyvin että ketuttaa, kun neule on muuten niin kovin kaunis, ja olet nähnyt hurjan ison vaivan sitä neuloessa. Ehkä ero ei näy yhtä hyvin sitten kun neule on päällä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosisko kävi eilen hakemassa takkinsa ja oli siihen ihan tyytyväinen. Sanoi ettei haittaa tuo väriero kun se on ihan selvärajainen ja takin alaosassa. Eli kyllä kuulemma takki menee käyttöön. Saitte molemmat lohdutettua sen verran että pahin harmitus meni ohi jo. Kiitos sinullekin lohduttavista sanoista : )

   Poista
 2. Voi ei! Kuvassa näyttää kyllä vain varjolta, mutta kuvathan harvemmin kertoo koko totuuden... Tuo pitsimalli on kuitenkin ihan mielettömän kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Adelheid. Tykkään itsekin tuosta pitsimallista ja onneksi siskokin tykkäsi. Neulon tällaisen vielä itsellenikin jossakin vaiheessa. Oli kiva neuloakin.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA