TILDA VALMIS


MALLI : TILDA BY KAZEBOKO WOOL PEOPLE VOL. 4
LANKA : HOLST SUPERSOFT, MENEKKI 550g
PUIKOT : KNITPRO CUBICS 5.0mm JA 5,5mm


Kuvat kertokoot  enemmän kuin enää useammat sanat. Aikaisemmissa postauksissa kaikki tiedot mitä toteutusvaiheesta on ollut kerrottavaa.


 Patjapistoja sai harjoitella tämän takin kanssa ihan riittävästi. Hyvää harjoitusta pojan Redford- paitaa ajatellen. Eilinen siinä meni neula kädessä, mutta on saumatkin nyt ihan köhtuu siistit.

Tästä tuli erittäin kiva perusvilluri mille tulee olemaan paljon käyttöä. Tykkään : )
Napit löytyivät kerrankin varastoistani.
Kommentit

 1. Siis Tilda valmistui ensimmäisenä! Olipa hyvä, että viimeinen lankakerä löytyi! :)
  Tildasta tuli tosi nätti ja napitkin on somat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna : ) Langan löytyminen oli oikein viikonlopun kohokohta. Sain yhden työn taas viimein valmiiksi asti, niin kiertoon voi lisätä ainakin yhden sukkaprojektin lisää. Tuo aloittaminen on vain niin ihanaa . Napeista tulee mieleen jotenkin tuossa takissa sellainen amerikkalainen tilkkuilufiilis. Kotoisa.

  VastaaPoista
 3. Tätä kävin pikaisesti kurkkaamassa vaiheessa-vaiheessa. Tuli niin kiire käydä merkkaamassa se Räveltämöön suosikkilistalle, että jäi silloin varmaan kommentoimatta. Mut kyllä on ihana, niin yksinkertaisen kaunis, mutta just tosi kiva twist!

  VastaaPoista
 4. Mallaviri olen samaa mieltä. Yksinkertaisuutensa takia takki on tosi monikäyttöinen, mutta noiden yksityiskohtiensa takia taas ei tylsä. Tykkään mallista kanssa : ) Suosittelen, oli kiva neuloa.

  VastaaPoista
 5. Tildastahan tuli mukavan näköinen perusvillis, nuo palmikot kruunaa ja tuo erilainen yhteenompelu, näin sitä taas viisastuu uusista asioista. Odotellaan seuraavan projektin valmistumista:)

  VastaaPoista
 6. ArmiL Sinun sukkasi olivat kanssa todella kauniit. Kyllä miehen kelpää ; )

  VastaaPoista
 7. Ihana. Tykkään toai paljon. Selkeää linjaa ja kauniita yksityiskähtia.
  On nää blogien lukemiset viime aikoina vähän jääny, mut yritän tässä ryhdistäytyä. Kiva kun olet silti jaksanut seurata omaani. Ja Tassult terveiset. Haukea on saanut laadunvalvoja tällä viikolla:-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Susu : ) Hieno homma että Tassun laadunvalvojan palkkio tulee ajallaan ja verottomana . Kiireistä aikaa varmasti lankakauppiaalla tämä syksy . Ei mikään ihme että et ole ehtinyt niin paljon viettää aikaa koneella. Tsemppiä syksyn aherrukseen.

  VastaaPoista
 9. Ihana Tilda! Mutta millainen on patjapisto? En löytänyt googlettamalla. Olen ommellut saumat vuoropistoilla, mutta nykyään neulon kyllä kaikki saumattomina.
  Sinulla valmistuu kyllä hurjaa tahtia ihania neuleita. =)

  VastaaPoista
 10. hepsi käytän tuota patjapisto nimeä koska en edes tiedä mikä tuo on suomeksi.Onnetonta, tiedän mutta kun olen jo niin kauan melkein vallan tehnyt englanninkielisillä ohjeilla näitä neulomuksia niin on nuo suomenkieliset termit joissakin hommissa hakusessa. Saattaa hyvinkin olla tuo mainitsemasi vuoropisto, mutta video löytyy mattress stitchistä täältä :

  http://www.youtube.com/watch?v=NvAS-HCWk9I

  VastaaPoista
 11. Nätti takki! Se on yksinkertaisuudessaan juuri sellainen, jolle varmasti on paljon käyttöä!

  VastaaPoista
 12. Kyllä ne näyttävät ihan vuoropistoilta, mutta kylläpä olikin hyvä video, kiitos! Pitää lisätä se omaan blogiin tekniikkasivulle. =)

  VastaaPoista
 13. Ingi juuri niin. Itse asiassa se on ollut päällä melkein koko ajan valmistumisestaan alkaen. Viime yönä oli meillä niin kylmä että nukuinkin siinä. Mukava, kevyt ja lämmin...eikä rypistykään..näköjään.

  Hepsi eipä kestä ; ) Kiitos itsellesi. Nyt tiedän vuoropistojen nimen .

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA