URAKOITAVAA

REDFORD BY JULIE HOOVER

Pojan Redfordissa on takakappale valmiina ja etukappale on puikoilla. Paitaan tulee vielä erilliset sivukappaleet ja hihat. Kaaviokuva kappaleista alla. Jännittää tuo kappaleiden yhteen ompeleminen kun saumojen pitäisi käsittääkseni jäädä päälipuolelle näkyviin noiden etu-/takakappaleiden ja sivukappaleiden osalta. Tuo käsin kauniisti ompeleminen ei ole ihan parhaita vahvuusalueitani mutta kovalla tahtotilalla vaan eteenpäin ja ainahan sitä oppii paremmaksi mitä enemmän tekee.....I hope : )


Tildan kohdalla hyviä uutisia. Löysin yhden kerän lankaa lisää sängyn alta. Kerä pirulainen oli vierähtänyt ihan sänkyni päänpuoleiseen osaan ja näin ollen en ollut huomannut sitä aiemmin. Ihmettelinkin mielessäni että lankaa olisi muistaakseni ollut yksi kerä enemmän, mutta kun en sellaista löytänyt niin annoin periksi. Kannatti siis tänä aamuna imuroida makuuhuone kunnolla ja siirrellä sänkyjä, löysin sieltä vielä purkkapaketin ja kynänkin. Toivottavasti lanka nyt jo riittää kun ei enää ole kuin hihan loppu ja napituslistat neulomatta.

TILDA BY KAZEKOBO 

Stonecutter edistyi eilisen päivän aikana tähän asti. Tarkkana saa olla noiden palmikkokaavioiden kanssa, huh huh . Itse neulominen on kivaa ja koukuttavaa, mutta keskittyminen työhön pitää olla häiriötöntä ettei eksy palmikkokaavioissa väärään kohtaan. Ei siis mikään seurusteluneule vaan meditointineule paremminkin. Itse ainakin vaivun jonkinlaiseen Zen -tilaan kun oikein keskityn hiljaisuudessa neuleeseeni ja saan käsilläni jotakin aikaiseksikin. Siinä murheet ja välillä kivutkin katoavat .
Lanka on ikävä kyllä purkulankaa kun inspiraatio iski niin yllättäen. Kotona ei ollut sopivan vahvuista lankaa, joten käyttämätön villatakki vaatekaapista lähti purettavaksi. Lanka on Cascade 220 Woolia ja puikot 5mm KnitPro Cubicsit. Toivon että neulepinta tasoittuu jonkin verran kastelussa.

STONECUTTER BY MICHELE WANG
 Ja vielä on kässypussissa Waterhouse menossa. Takakappale valmis, etukappaletta aloitettu ja neulottu hitusen. Pidensin omaa paitaani siis tuon melkein 20cm. Sen takia paitakappaleeni näyttää niin erilaiselta mitä alkuperäisen ohjeen kuva edellyttäisi. Napapaidat eivät ole minua varten vaikka ne joillekin muille sopivatkin ihan hyvin.

WATERHOUSE BY VERONIK AVERY
Kuvatekstit toimivat linkkeinä ko. mallin Ravelryn sivuille. Sieltä näkee alkuperäiset mallikuvat . Viikonlopuksi neulomisen iloa kaikille kanssaneulojille <3

Kommentit

 1. Tuleepa nättejä neuloksia, vähän niinkuin minulla monia pieniä töitä kesken kun sinulla isompia, täytyy sanoa että olet nopea neulomaan ja taito hyppysissä ohjeiden tulkitsemisessa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Armi <3 Pitikin kysyä onnistuiko kaunistusreissu ? Onko mieli virkeä ja hiukset hienosti ? Minulla on yleensä monta hommaa kesken kun tykkään fiiliksen perusteella vaihdella aina mitä juuri sillä hetkellä neulon. Tilannekin vaikuttaa, neulonko TV:tä katsellessa, seurustellessa muiden kanssa vai ihan rauhassa omissa oloissani. Pitää olla monta rautaa tulessa ; )

  VastaaPoista
 3. Ihailtava määrä isoja töitä sinulla kesken! Ja niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Hienosti edistyvät työsi! Stonecutter näyttää todella upealta mallilta.

  VastaaPoista
 5. Kampaajareissu onnistui niin täydellisesti ettei mies kommentoinut milläänlailla hiuksiani, lilan tummaa pohjalla ja oranssirantua eli sellaista oranssia mitä langoista olen saanut, tunsin voimistuvani. Samalla nuo kulmatkin laitettiin.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kovasti Hepsi ja Ingi. Olen aina ollut noiden BT :n kokoelmien fani ja sieltä on löytynyt kasapäin ihania malleja.

  ArmiL eihän ne miehet koskaan mitään sano vaikka huomaisivatkin. Minulle on mies opettanut että jos ei mitään palautetta tule niin se tarkoittaa kehumista eli uusi kampauksesi on saanut siis hiljaisen hyväksynnän. Nauti uudesta lookista ja kiva kun piristi : )

  VastaaPoista
 7. Onpa sinulla taas hienoja töitä :) Itse tuhtaan tummansinisen miehen villapaidan kimpussa - pitkä projekti minulle. Riikka

  VastaaPoista
 8. Hih, joskus siivoaminen kannattaa :)
  On sulla monta urakkaa menossa! Mikähän valmistuu ensin?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA