TILDA - TAKIN PINGOTUSTA


 Tilda - takkini on neuloutunut kuin itsestään näiden muiden töiden rinnalla. Ihana rentoutumisneule. Se tuntuu etenevän todella vaivattomasti kun en ole taas pitkään aikaan neulonut mitään näin paksuilla puikoilla. 5mm ja 5,50mm puikoilla kaksikertainen Holstin Supersoft edistyy huimaa vauhtia ja koska malli on melken kokonaan pelkkää sileää neuletta, niin tämä on juuri omiaan silloin kun on jo uuvahtanut olo mutta kaipaa käsilleen jotakin vaivatonta tekemistä. Kädet sylissä istumisestahan tulee hulluksi, ei sitä kestä.


Tarvitsen isomman pöydän...Voi kun olisikin työhuone mihin saisi ison pöydän ja kaikki kamansa levittää rauhassa eikä tarvitsisi aina viedä mieheltä ruokailupaikkaa. Jonkinlaista napinaa on siitä aina välillä kuultavissa.... ##kaiken maailman##.. #ihan liiallisuuksiin##...jne... No villasukkapari silloin tällöin ja välillä jotakin isompaakin neuletta niin eiköhän tuo vielä lahjottavissa ole : ) Korruptoitunutta porukkaa nuo kaupanalan yrittäjät , sukkaparilla ostettavissa .


Tildan kiva yksityiskohta joka herätti mielenkiintoni. Reikärivi joka kiertää kaikkia kappaleita reunoissa. Yksinkertainen, mutta mielestäni jänskä idea.Etukappaleiden etureunaan tulee yksinkertaiset 4s palmikot. Supersoft on ihanaa lankaa neuloa palmikoita. Se on niin karkeaa ennen pesua että palmikoiden neulominen ilman palmikkopuikkoa sujuu todella kivasti. Silmukat eivät lähde karkailemaan ja olenkin suunnitellut että tästä langasta pitää vielä neuloa joku ihana monimutkaisempi palmikkoneule ja kirjoneuleisiinkin tämä sopisi mahtavasti. Nyt vain hihoja neulomaan ja Waterhouse paitaa jatkamaan.Sain miesten hörttänäpaketin mukana syksyn ensimmäiset tuoksukynttilät. Rakastan tuoksukynttilöitä ja nyt alkaa niiden polttelukausi virallisesti meidän huushollissa. Viikonloppua kaikille : )

Kommentit

 1. Jestas sentään - seuraava neule jo pingotuksessa! Tilda näyttää kyllä kivalta, sellaiselta yksinkertaisen kauniilta ja tyylikkäältä. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, tämä on kulkenut muiden hommien ohessa mukana ja neuloutunut kuin itsestään. Hihat kyllä uupuu vielä. Minulle tyypillisesti taitaa lankakin loppua hiukan kesken kun neuloinkin takkini kaksinkertaisesta langasta. Tilaan Tanskasta lisää niin pääsen jatkamaan hommaa. Tämä on kiva perusviluri ja tekisi mieli neuloa tällainen vielä vaaleanharmaana niin kuin alkuperäinen mallikin on. Se on nätti.

  VastaaPoista
 3. Olet todella nopea neuloja, takit ja puserothanhan ovat kuitenkin aika isotöisiä! Minä vasta tutustun Holstin Supersoftiin, ensimmäinen neule puikoilla.

  VastaaPoista
 4. Minulla on käsityö käsissäni varmaan siinä 8-10h päivässä kun olen kotona ja hommien omassa neuloskelen aina . Isoäiti on aikanaan opettanut että "laiskat kädet sylissä lepää"..eli käsityöt kuuluivat jo lapsuuden puuhiini, olen kasvanut neuleisiin varmaan kiinni.Odotan innolla mitä pidät langasta. Minä olen aivan ihastunut näihin kaikkiin Holstin lankoihin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA