PAKKO SAADA JOSSAKIN VAIHEESSA

THE RHINEBECK SWEATER 

Klikatkaa linkkiä. Sieltä löytyy ihana katseluversio uudesta mahtavasta neulekirjasta. Pakko hommata tämäkin jossakin vaiheessa...rakastuin Ysoldan ihanaan villatakkiin <3 

Kommentit

 1. Vaihdoitko bloggeriin? Helpompi tänne kommentoida, aivan ihana kirja muuten tuo mistä laitoit linkin. Kauniita töitä olet tehnyt tuossa aikaisemminkin, olen seurannut aina niitä. Aivan ihana päivä tänään, olen keitellyt liemiä ja lankoja laitellut niihin värjäytymään, nyt kiehumassa iso iso satsi verihelttaseitikin lakkeja, vahva liemi tulossa. Verihelttaseitikkijalka liemestä tuli vahva myös ja siitä näkyypi tulevan vahva väri myöskin, langat nimittäin lillumassa. Pitäis tuo männynsuomuorakas liemi tehdä myös tänä viikonloppuna ja kokeilla sitä kaksoivärjäystä ph-nauhan avulla ja katsoa että saanko niitä värejä mitä pitäisi tulla.

  VastaaPoista
 2. Vaihdoin joo. Täällä voi enemmän itse valita kaikkia noita gadget veihtoehtoja ja muuta. Olen kanssa seuraillut sinun lankojen värjäilyjäsi ja olen ihan äimän käkenä miten ihmeessä sinä tunnistat nuo kaikki kasvit ja sienet mistä noidut ihania lankoja. Aika laaja tietämys sinulla noista asioista. Nostan hattua : )Tulen taas kurkkimaan tämän päivän saavutuksiasi kun juuri sain lauantai- siivouksen valmiiksi. Turun seudulla satelee välillä, mutta lämmintä kyllä on eli ihan kiva päivä täälläkin.

  VastaaPoista
 3. No joo tuota sienituntemusta on alkanut tulla 5 vuoden aikana aika paljon ja kasvituntemusta siinä sivussa, koulussa en ollut näin hyvä ihan vielä mutta nyt on ajan kanssa sitten saanut tätä tietoa paljon ja osana sitten hyvät kirjat ja tämä netti. Kokeilemalla pitää vain tehdä ja tähän asti olen tehnyt mututuntumalla ja kantapään kautta oppimalla. Ihan niinkuin sinä teet vaikeita ja isotöisiä kuvioneuleita, joita minä en niin osaa hallita.
  Tällä hetkellä täällä sataa kaatamalla peltikattoon ropisee oikein kunnolla, isännän laitoin koiria käyttää ulkona, heh kastuu...

  VastaaPoista
 4. MIELUMMIN ISÄNTÄ KUIN EMÄNTÄ, VAI MITÄ ?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA