NOPEIMMIN EDISTYY WATERHOUSE


Eniten olen lähipäivinä innostunut neulomaan Waterhouse- paitaani. Takakappale on kohta valmis. Malli on pitsimalliltaan helppo ja muutenkin melko mukava neulottava. Ainoa missä pitää olla vähän tarkkana ovat nuo sivusaumojen ja hiha-aukkojen kavennukset, että tulevat oikeisiin kohtiin. Siinä hommassa apuna käytän lukittavia silmukkamerkkejä, kuten kuvissa näkyy.


Päädyin loppujen lopuksi pidentämään paitaani peräti melkein  20cm. Alkuperäinen paita on tuollainen lyhyt malli ja minä en oikein sellaisessa ole sanoisinko parhaimmillani. Massumakkarat tulisivat liian valtoimenaan esille, eli piilotan ne mielummin laskeutuvan paitani alle. Olen muutenkin ilmeisesti pitkäselkäinen malliltani kun pituutta on rapiat 170cm , mutta sääret ovat mallia lyhyet tolpat. Kaikkiin puseroihin mitä teen lisään automaattisesti vähintään 7,5cm , muuten niistä tulee ihan liian lyhyitä napapaitoja.
 Pojan Redford - paita polttelee kanssa mielessäni ja Noblen neulominen on ollut miellyttävä kokemus. Holstille täytyy lähiaikoina laittaa tilaus menemään että saan tuota Noblea vähän lisää ja Supersoftiakin tarvitsen yhden kerän vielä tuota Pea green - väriä Tilda-takkiini.

Kommentit

 1. Ihan kuin kuusiaita olisi koristamassa tätä neulosta, kiva malli:) Tässä kohta puolin lähden kammpaajalle väriä ja leikkuuttamaan... kampaajalla en ole varmaan vuoteen käynyt ja se millä kävin on lopettanut, eli kalliimpi reissu nyt tulee... kuin entisellä olisi tullut.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa kaunistautumisreissua : )Piriatää ihan varmasti. Itse olen tuollainen "omin käsin keittösaksilla siistiksi", eli kampaajareissusta on hävettävän kauan. Paljon enemmän kuin vuosi. Ponnarisykerö niskassa on niin kätevä. Ei tarvitse latvojen olla tasaiset.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä edistyykin hurjaa vauhtia :D
  Tuo pitsimalli on kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
 4. Pitsimalli on kiva neuloa. Tosin neulomukset käsissä vaihtuvat hurjaa tahtia. Kierrossa taas niin monta kivaa neulottavaa että huh, huh.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA