BLUE SANDIN HELMOISSA

 Blue Sand villatakki on edistynyt sen verran että olen saanut helman lyhennetyt kerrokset ja taskunsuut neulottua. Kaikenlaista askartelua tässä on ollut ja hyvä niin , pysyy mielenkiinto yllä. On ollut niitä saksalaisia lyhennettyjä kerroksia, mihin olen jo aivan ihastunut. Tämä tapa on helpompi ja tulee siistimpää jälkeä kuin tuolla w&t (kierrä&käännä) menetelmällä. Katsokaa ihmeessä tuo linkki mistä pääsee opetusvideoon. Tämä kannattaa opetella. Lisäksi olen luonut silmukoita i-cord menetelmällä noihin taskunsuihin. Tuon systeemin olen opetellut jo aiemmin kun neuloin Atelier takin siskontytölle. Helmaan tulee enää n. 13cm tuota kivaa ja helppoa pintaneuletta niin vartalo-osa on valmis ja helmasilmukat saavat jäädä odottamaan päättelyä. Tähän takkiin tulee i-cord reunus reunustamaan koko takkia.
Lankavalintaani olen jonkin verran katunut homman edistyessä. Tämä Cotton Light on aika hankalaa neulottavaa koska lanka ei tietenkään jousta, kun siinä on puuvillaa, ja lanka myös halkeilee todella paljon. I-cord luominen oli melko painajaista tämän langan kanssa ja jälki ei ole ihan niin siistiä kuin haluaisin. Takki tulee tietysti myös painamaan tonnin kun tästä tulee takaa niin pitkä.No pehmoinen tästä ainakin tulee se on positiivista ja kivan vilpoisen hengittävä noin kesäneuleeksi.Langan värikartassa on kivoja värejä paljon ja joku yksinkertaisempi neulottava olisi ihan OK tästäkin langasta. Takaa muutin mallia sen verran että loivensin tuota kaartumista etukappaleiden ja takakappaleen välillä. Kun ohjeessa käskettiin neulomaan lyhennettyjä kerroksia 2 s välein niin minä neuloin ja käännyin aina 8 s välein. Jos olisin totellut ohjetta niin takin takakappale olisi varmasti laahannut maata, siksi muutos.


Kommentit

 1. Blogisi uusi ilme näyttää kivalta! Samoin tietty tuo jo moneen kertaan ihastelemani takki!
  Nuo saksalaiset lyhennetyt kerrokset näyttävät kovasti samanlaisilta kuin Ullaneuleen tiimalasikantapään ohjeessa. Enpä ole hoksannut niitä hyödyntää muualla kuin kantapäässä, joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos meni taas blogipohja vaihtoon ja tuli keväisempää ilmettä : )En oikein tykkää tuosta Dynaamisesta näkymästä mitä Blogger yrittää tyrkyttää. Blogin ulkoasu oli vaihtunut taas yllättäen siihen ja halusin sen pois. Kiva että linkeistä oli sinulle iloa Blogikamu. Itse en ollut näihin lyhennyksiin tutustunut aiemmin. Tuo w&t ja Ysoldan mallista oppimani langankierron kanssa tehtävä lyhennetty kerros olivat tuttuja aikaisemmista projekteista. Kivat viikon jatkot ja neuloskellaan ahkerasti.

  VastaaPoista
 3. Työsi näyttää hienolta, ja alla näkyvä virkattu peitto

  VastaaPoista
 4. Kiitos Auli. Peiton virkkasin valmiiksi tuossa Olympialaisten aikana. Olen itsekin ihan tyytyväinen siihen. Hjertegarnin Lima lanka on osoittautunut ihan kelpo langaksi virkkaukseen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA