KEVÄTFLUNSSA VIE TYÖHALUT


Tässä melkein kaikki mitä olen viime päivinä saanut aikaiseksi. Olen yhdistellyt virkattuja paloja ja jonkin verran on paloja virkkailtu lisääkin mutta siinä kaikki. Saimme pojan kotiin tuolta ranskanreissultaan ja poika sairastui itse heti kotiin tultuaan voimat vievään flunssaan. Pöpö oli tarttuvaa sorttia ja nyt olen minä haahuillut muutaman päivän täällä saamatta oikein mitään aikaiseksi. Nukun päikkäreitä vähän väliä ja köhin sekä niiskutan sängyllä välillä kahdenkin peiton alla kun palelen melkein koko ajan. Palelemista tietenkin edesauttaa se seikka mistä olen aiemminkin kirjoittanut, että kissat vaativat patio-oven pitämistä auki n. 24/7 tai muuten jonkun pitää seistä heille portsarina ovella koko ajan. Täytyyhän sitä nyt olla vapaa liikkuvuus ...joku roti sentään. Onneksi on  ollut kauniita päiviä niin ei ole ollut ihan niin kylmä täällä sisällä. No onneksi poika voi jo paremmin ja varmasti kohta omakin olo alkaa taas jo kohentua.


Eipä muuta kuin jatketaan sen verran kuin jaksetaan. Koneella on tullut notkuttua , katselen Tv:tä , lueskelen ja nukun . Virkkailen ja neulon sen verran kuin jaksan . Pinterestistä ja Ravelrystä on tullut löydettyä vaikka mitä kivaa to do - listalle. Eli luovaa ajattelua tulee sentään tehtyä vaikka tuo toteutuspuoli on vähän heikoissa ollutkin viime päivinä. Virkattuja paloja minulla on valmiina 25 ja vielä saa lisää virkkailla ennen kuin haluamani kokoiseen peittoon on paloja tarpeeksi, pähkäilen 56 - 64 palan välillä. Lankaakin on tilattu lisää ja postissa on paketti odottamassa kunhan vaan joku jaksaa sen sieltä vielä hakea. Taidanpa mennä keittämään kahvit karheaa kurkkuani hoivaamaan  ja Pinterest kutsuu...kohti uusia seikkailuja .

Kommentit

 1. No voi harmi että flunssa iskenyt, mutta koetahan parantua. Meillä taas täällä Dooris pahin vaihe juoksussa ja Jone meinaa olla liiankin innolla siihen suuntaan että on unet aamusta sitten huonommat kun älytöntä vinkunaa.... mutta ei auta kuin päikkärit taas tänään nukkua että jaksaa huomenna töihin.... Mutta ihana ilma ulkona aurinko paistaa ja linnut laulaa :)

  VastaaPoista
 2. Vai on teidän lemmikeillä kevättä rinnassa : ) Mikäs siinä rakkauden aikaahan tämä taitaa olla. Itselläni on kaksi poikakissaa ja molemmat leikattuja niin moista draamaa ei meillä ole. Ei siinä kyllä varmasti paljoa nukuta jos yölläkin toinen vinkuu ikäväänsä, ressukka. Lepäile nyt tänään ja nauti ihanasta päivästä niin huomenna olet jo toivottavasti töissä entistä ehompi.

  VastaaPoista
 3. Voi, toivottavasti olosi alkaa olla jo parempi. On aikas kurjaa sairastaa, kun ulkona on kauniin keväistä ja aurinko paistaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna blogikamuseni sympatiasta. Kait tämä tästä kohta helpottaa. Pitäisi tosiaan vähän näyttää naamaansa auringolle...surkea näky talven jälkeen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA