KEHTAANKO EDES TUNNUSTAA...PROGGIKSIA ON MENOSSA MUUTAMA

Luova ihminen, nähkääs...Luulisin ainakin ??

Hugo edistynyt muutaman mallikerran verran ja yksi 50g lankakerä on kulutettu kahdeksasta .


Tyylikästä tulee näin tummansinisenä, vaikka itse sanonkin. Olen tyytyväinen.
 

Tummaa väriä tulee neulottua vain ihan valoisana aikana kun muuten on silmät niin kovilla. Paras työvaloni poksahti juuri ja kotivarastoissa ei ole varalamppua. Seuraavalla kerralla pitää sellainen ostaa kun joku menee meidän porukoista isompiin kauppoihin. Erikoisempi halogeenilamppu niin miehen kaupassa ei juuri sitä ole.
 

Mukava saada taas onnistumisen elämyksiä tämän katastrofin jälkeen :Ihan vaan todistusaineistoksi että neuloin tämän kyllä valmiiksi. Taskupussit on vielä ompelematta kiinni mutta muuten Blue Sand on valmis. Kuvista hyvin näkyy ettei kannata neuloa tätä mallia Dropsin Cotton Lightista. Halpakauppaketjuistakin saa ryhdikkäämpiä neuletakkeja kuin tämä. No sain ainakin sellaisen kotineuleen mitä uskaltaa pitää varomatta että sille sattuisi jotakin, kun salaa ehkä jotakin "vahinkoa" melkein toivoo.


 


 Puikkoina oli siin 4mm puikot ja langan menekki 550g harmaata 250g denimiä ja 150g jäänsinistä. Tämä painaa siis tonnin, kuten jo aiemminkin valitin. Pituutta takilla on takana yli 100cm ! Neuloin isoimman koon ja tämä on soputeltta, mahtuu ja ei kiristä. Tunnen itseni niin pieneksi, kerrankin.

Ja mukavampiin proggiksiin 
 Lyydia on ahkeroinut merinoa. Ei ihan niin ylikierteistä enää kuin edelliset, jee.Ja pitsiproggiksia :Sain idean että Iton Tetsu ja Washi- langoista voisikin tulla kivoja pöytäliinoja hartiahuivin( jota aiemmin yritin) sijasta. Tetsun metallilangan ansiosta saa liinasta kaikki esim. reunuksen yksityiskohdatkin aseteltua ihan kohdilleen kun liinan levittää pöydälle. 


Löysin kivan ilmaismallin netistä ja tietysti piti hommassa heti päästä alkuun. Puikot on 2,75mm.


 Tender on edistynyt varmaan muutaman mallikerran verran sitten viime näkemän.

Rav.link.

Samoin jo aiemmin aloittamani Heliotaxis.


Rav.link


 Eilen illalla myöhään iski tietysti vielä virkkausvimma ja kaivoin esille alkuvuoden Lankamaailman ALEsta ostamani akryylilangat. Virkkaukseen voin keinokuituakin välillä käyttää. Siitä tulee kevyempi peitto kuin esim. puuvillasta ja virkattu peitto ei sillä lailla hiosta kun se on kuitenkin niin täynnä reikiä . Lanka on pehmoista saksalaista akryylilankaa ja koukku on 3,5mm. Lanka on Four Seasonsin Lisa Unia ja minulla on sitä 16 kerää luonnonvalkoista ja 14 x 1 kerää eri värisiä , kaikkia en jaksa tässä luetella, näette työn edistyessä mitä ne ovat.


5 palaa valmiina ja ihan perinteinen isoäidinneliö on mallina. Virkkaan keskustan ja reunat luonnonvalkoisiksi ja muuten neliöön tulee kolme eriväristä kahden kerroksen raitaa. Teen taas niin ison kuin vain lanka riittää, ellen sitten innostu hommaamaan sitä lisää, katsotaan.


MINULLA EI PROJEKTIPUSSUKOIHIN MAHDU ENÄÄ KUIN PITSIPROJEKTIT, APUA !

Kommentit

 1. Eihän se paina kuin kilon ;) Mut ymmärrän kyllä, ja vältän ko. lankaa. Kauniilta se näyttää noin muuten. Pitääkin tarkistaa toimisiko malli yhden värisuunnitelman kanssa...

  VastaaPoista
 2. Voi herranen aika, miten monta projektia! Mutta kukapa haluaisikaan tyytyä vain yhteen... :)

  VastaaPoista
 3. Minna malli oli kiva neuloa kokeile ihmeessä. Ei tuo lankakaan muuten niin kelvotonta ole, mutta tähän malliin se ei vaan sopinut alkuunkaan. Johonkin lyhythihaiseen kesäpuseroon paremmin, ehkä. Olen yhden sellaisen tästä joskus muistaakseni neulonutkin enkä muista että olisin lankaa silloin mitenkään inhonnut. Malli ja lanka eivät vain stemmanneet tällä kertaa.

  VastaaPoista
 4. Sanna joku ihmeen ahneus minun nyt on iskenyt. Tuntuu kuin ei olisi keskittymiskykyä ollenkaan. Mitään ei huvittaisi tehdä pidempää aikaa kuin 15 min kerrallaan. Varmaan joku kevätvimma tai jotakin. Toivottavasti menee ohi ja vanha tylsä neuloja kuoriutuu jostakin ja saa hommia valmiiksikin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja projekteja! Siinä onkin valinnanvaraa mielialan mukaan ja riittävästi haastetta!

  VastaaPoista
 6. Sulla on monta rautaa tulessa isoissa neuleissa, minulla taas pienissä sellaisissa, ihania juttuja sulla tulossa :)

  VastaaPoista
 7. Ingi juuri siksi : ) Osuit taas oikeaan.

  VastaaPoista
 8. ArmiL Kiitos. Sinun "pienet juttusi" ovat todella vaivaa vaativia , usein kirjoneuleita. Ne vievät aikaa kun pitää tehdä niin tarkkaa työtä. Arvostan kovasti ihmsiä jotka jaksavat neuloa esim. kirjoneulelapasia ja niitähän sinä juuri ahkerasti teet.

  VastaaPoista
 9. Nyt sit vaan tekemään lisää projekstipussukoita:-)
  Hugon mallineule on tosi kaunis ja tulossa olevat pitsineuleet ihania. Soputelttakin näyttää ihan kivalta kotonaliihotteluneuleelta!

  VastaaPoista
 10. Susu ei pöllömpi idea..tai sit vois yrittää saada jotakin valmiiksi...saas nähä. The Lankakauppiaalle kovasti kiitoksia kehuista ja onnittelen nettikauppiaaksikin ryhtymisestä. Ihan viisas idea varmaan. Monet, kuten minä, käyttävät jo melkein vallan nettikauppojen palveluja. Itse paljon tuon huonon liikkumisen takia, on kätevämpää kun poika toimii postipakettitrokarina ja saan lankani suoraan kotiin.
  Soputeltta osoittautui ihan mukavaksi kotilöhöilyneuleeksi, joten ei tämä hukkaan mene. Tassulle taas suukot höpsöltä kissanaiselta,jos kaveri sen vain sallii ; )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA