LYYDIALLE MERINOKUITUA


 Nauravasta Lampaasta ostettua merinokuitua Lyydialle ja minulle harjoitusmateriaaliksi.


Kuka voi olla rakastumatta näihin ? Katsokaa niitä, ihania.
 

En ole vielä ehtinyt kokeilla näitä kun tänään oli taas tylsä viikkosiivouspäivä, mutta viikonlopun aikana aion ehtiä viettää aikaa näiden ihanuuksien parissa. En vielä osaa edes kehrätä, mutta kun alkumateriaali on jo näin ihanaa niin terapeuttista näiden kanssa on touhuta joka tapauksessa.Pehmoisia , sileitä ja niin kauniin värisiä. Kevätfiilis iskee väkisinkin vaikka ulkona on tosi kylmä.

Neuleprojekteissa on tämän näköistä :What a mess !!

Paljon tapahtuu Blue Sandin projektissa. Neulon yhtäaikaa hihoja ja kaulusta, riippuen siitä pystynkö keskittymään hommaan kunnolla vai en. Kauluksessa on lyhennettyjä keroksia ym. eli siinä pitää keskittyä laskemiseen. Hihoja voi neuloskella puolihuolimattomammin. 


 Stressivapaaksi neulomistyöksi aloittelin alkuviikosta Tender - huivia, johon on ilmaisohje saatavissa Ravelryssä. Lankana Austermannin Merino Lace ja neulon sitä kaksinkerroin 4,5mm puikoilla.

Kommentit

 1. Ihanan värisiä merinolettejä!
  Ihastuin myös tuohon Tender-huiviin niin, että piti heti napata ohje muistiin. Kiitos vaan taas vinkistä! Neulottavien jononi senkun kasvaa... :)

  VastaaPoista
 2. Sanna tuo to do-lista on minullakin aika painajaismaisen pitkä. No positiivinen ongelmahan tuo on, vai mitä ? Tender on rentouttavan helppo neulottava. Kiva kun sait inspiration : )

  VastaaPoista
 3. Judiuni olen samaa mieltä. Ihanat värit .

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA