HUGO, MERIHENKISESTI JA UUSI YLPEYDENAIHE


Olen saanut Blue Sand Cardiganin  neulottua valmiiksi ja se katastrofi odottaa kastelua ja pingotusta, jahka viitsin moiseen ryhtyä. En ole takkiini ollenkaan tyytyväinen ja pääsyy siihen on onneton lankavalintani. Takkini ensinnäkin painaa tonnin, mikä saa pidemmän takaosan roikkumaan pahasti. Lisäksi takareuna rullautuu ihmeellisesti vaikka siinä on tuo i cord- reunus. Perhana, lisään valmiin takin kuvat kun olen tarttunut tuohon pingotushommaan....Nyt ei kyllä huvita.Palaan siis luottolankaani, Holstin Coastiin. Tästä on neulottu jo niin monta työtä että tiedän tämän olevan mainio lanka kaikkiin projekteihin. Uusi projektini on Hugo - paita ja neulon sen pojalleni tällä kertaa. Edellinen versio jonka neuloin meni lahjaksi siskon miehelle. Jouni (Jopa) kun täytti ennen joulua pyöreitä vuosia ja on ollut kovin rakas "isoveli" aina myös minulle.


En ole vielä paljoa saanut Hugoa edistymään, mutta aloinkin neuloa sitä vasta viime yönä kun ei uni tullut silmään. Sain takakappaleen alulle ja ensimmäisen toiston mallikerrasta neulottua resorin lisäksi. Puikkoina käytin 3,5mm resorissa ja 4mm mallikerrassa. Langan neulon kaksinkertaisena.


Ja tässä tuo mainitsemani ylpeydenaihe. Toinen pannulappu itsekehrätyistä langoista. Langat ovat siis tuotosta toisesta Lyydian kanssa vietetystä opiskelusessiosta.


Kuitu oli tuota Lyydian mukanaan tuomaa, eli serkun hommaamaa Corriedale kuitua josta osan värjäsin kirjavaksi . Väreinä vähäsen vaaleanpunaista ja sinistä. Patalapun reunat virkkasin tummansinisellä Seiskaveikalla.
 Harjoitusta tarvitaan, se on melko ilmeistä, mutta nämä ovatkin vasta toiset "lankani" eli en ole vielä huolissani. Kyllä tästä vielä joskus hyvä tulee ja pääasia on että meillä on Lyydian kanssa tosi hauskaa. Eilen kehräsimme tuon edellisessä postauksessa näkyneen vaaleansinisen pienen merinokuidun ja aloittelimme vihreää. Lyydia kiukuttelee joka sessiolla aina hiukan vähemmän ja alamme jo ymmärtää toisiamme aina vain paremmin. Hän on kelpo Lady.

Kommentit

  1. Toivotaan että Blue Sand osoittautuu kuitenkin pingotuksen jälkeen odotuksiasi kivammaksi (tai ainakin käyttökelpoiseksi) neuleeksi. :)
    Uskomatonta että jaksat tehdä tuollaisen suuritöisen Hugon jo toiseen kertaan. Se on kyllä komea neule, mutta silti!

    VastaaPoista
  2. Hugoa on ihan kiva neuloa. Teen silmukoiden siirrot ilman apupuikkoa niin ei se niin työläskään ole. Mitä sitä ei tekisi kun oman pojan toiveista on kyse ...Annan Blue Sandin hautua ja hävetä hetken pyykkikorissa ennen kuin kastelen sen. Tällä hetkellä olen niin tympääntynyt siihen että sen on parasta pysyä poissa silmistä. Ehkä se hetken päästä näyttää jo paremmalta. Kiitos empaattisesta tsemppauksesta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan