PEITONPUOLIKASAnteeksi petaamaton petini. Kuvat otettu aamusella niin ei ole vielä kyennyt moiseen urakkaan.

 Paloista puolet siis virkattu yhteen ja tämän näköstä on tulossa. Värikylpy, juuri sellaisesta tykkään.


Yritän ahkeroida kovasti niin saan peiton jo kesäksi käyttöön. Mukavan kevyt edellisiin virkkaamiini verrattuna eli juuri sopiva kesäkäyttöön torkkupeitoksi. Hommia jatkamaan siis ! Neljä ruutua on jo valmiina seuraavaan riviin eli vielä neljä puuttuu niin pääsen yhdistämään seuraavan rivin peittooni.Tavoittena on että isoäidinneliöiden osuus peitosta olisi joko 180 X180 cm tai 160 X 180 cm. Lisäksi virkkaan tietysti reunoihin jotakin, mitä se on niin en vielä ole päättänyt. Pitsiä olen katsellut, mutta mietin vielä.

Kommentit

 1. Herkullinen peitto tulossa! Tuon alla on pakko nähdä vain iloisia unia!

  VastaaPoista
 2. Oikein kaunis peitto tulossa :) valkea niin raikastaa tuolla värien keskellä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mammutti ja ArmiL. Mammutti unielämäni on niin vilkasta välillä ja iloiset unet ovatkin kivoja. Toivotaan että olet oikeassa ja pelottavat, joita joskus harvoin näkee, jäisivät pois. Luen varmaan liikaa dekkareita ja mielikuvitus jatkaa niiden juonikuvioissa vielä nukkuessanikin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Siina. Keväällä ja kesällä on ihana katsella kirkkaassa valossa kirkkaita värejä. Mieli virkistyy kummasti.

  VastaaPoista
 5. Peitosta tulee hieno! Nyt nolottaa, kun oma ikuisuusprojektini ei ole edennyt moneen kuukauteen edes yhdellä pienenllä palalla. Mutta kun virkkaaminen ei vaan jaksa innostaa...

  VastaaPoista
 6. Sanna kamuseni itse en virkannut mitään ainakaan kymmeneen vuoteen, joten älä turhaan nolostele. Nämä on niin fiilispohjaisia juttuja että ei niitä pidä pakottaa. harrastuksesta kuitenkin on kyse. Jokaisella käsitöitä tekevällä on noita ikuisuusprojekteja nurkissa, ne kuuluvat vähän niin kuin asiaan. Kaivat ikuisuusprojektisi taas sitten esille kun tulee fiilis sitä tehdä ei siinä sen kummempaa. Niin me kaikki muutkin teemme ; )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA