INNOSTUSTA JATKAA HOMMIA

lisää pojan postireissu ja uusi satsi peittolankoja ja VÄREJÄ !
 

Homma jatkukoon. Ihanan valoisaa ja kaikki värit näyttävät kauniilta tässä valaistuksessa.


Jostain syystä Pinterest innosti minut virkkaamaan kukkia. Mitään ei ole näistä vielä suunnitteilla , mutta kivoja nämä kyllä ovat. Äidiltä jääneitä ohuempia ja värikkäitä virkkuulankoja saa tällaisiin juttuihin hyvin käyttöön...kun vaan keksii vielä mitä näillä tekee ?

Kommentit

 1. Noihan kukat käy hyvin kun virkkaa reunoihin tuon neliön niin ihan hyvin vaikka mummoneliöiden väliinkin pujauttaa tai tekee oman rivinsä niistä sinne väliin, siitä tulisi aika jänskä... :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka inspiroivan paketin olet saanut! Niistä virkkuukukista tulee mieleen tyynynpäällinen tai kesäkassi.

  VastaaPoista
 3. ArmiL ja Ingi kiitos ideoista hyviä kaikki. Mietintämyssy on päässä ja pääprojekti on tällä hetkellä tuo isompi peitto niin ehdinkin pähkäillä. Kesäkassille olisi kyllä tarvettakin, noille virkkutöille nimittäin tarvitssin jonkun kassin ettei tarvitsisi pahvilaatikkoa roudailla ympäri kämppää.
  Katsotaan mitä kehittyy

  VastaaPoista
 4. Huikean värisiä lankoja ja söpöjä kukkia!
  Oliskos lähipiirissä pientä tyttöä, jonka voisit tehdä ikionnelliseksi kukkapeitolla? :)

  VastaaPoista
 5. Sanna tyttöjä löytyy, mutta ovat kaikki jo vähän isompia. Ei sillä kyllä isommatkin tytöt varmasti tykkäisivät kukkapeitosta, tykkäisin nimittäin minäkin. Taitaa vain olla niin että nämä käyttämäni langat ovat liian ohuita peittoon kun ovat ihan ohuita puuvillaisia virkkauslankoja. Lähinnä tuollaisia pitseihin ja pöytäliinoihin sopivia. Idea on hyvä , voisin innostua jostain paksummasta langasta tekemään. Tulisi nimittäin tosi nätti. Kiitos vinkistä. To do -lista siis kasvaa.

  VastaaPoista
 6. Juu, jonoon vaan kukkapeittokin! Ja onhan niitä päiväpeittoja tehty perinteisesti ohuesta kalalangasta, eikös vaan? ;)

  VastaaPoista
 7. Yllyttääkin vielä yllytyshullua ; ) Äiti ja isoäiti virkkailivat noita mainitsemisiasi kalalankapeittoja, joten kait sitä joskus minunkin pitäisi että pysyisi suvun maine yllä. Äidiltä jäi kalalangasta virkattuja paloja joita hän oli jo virkkaillut poikani peittoa varten mutta ei ehtinyt ennen kuolemaansa saada sitä valmiiksi. Langatkin on valmiina ja kaikki. Siinä minulla olisi haaste johon en ole vielä uskaltanut tarttua.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kukkasia ja niin kesäiset värit! Tässä alkaa itselläkin tehdä mieli aloittaa joku tuollainen virkkuuprojekti.

  VastaaPoista
 9. Jaana kiitos. Kevät taitaa herättää virkkuuinnostuksen meissä käsityöihmisissä. Itse tosin olen välttänyt moisen n. 10 vuoden ajaksi, vähintäin. En ole nimittäin virkannut yhtään mitään vuosikausiin ja nyt iski jostakin kauhea buumi. Kaikki värikäät virkkausblogit vaikuttavat paljon asiaan. Kuka voi vastustaa kun kauniita kuvia on joka puolella. Aloita sinäkin joku väriterapiaprojekti, se tekee mielelle hyvää ja sinä olet paljon kokeneempi ja parempi virkkaaja kuin minä niin jäljestäkin tulee taatusti upeaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan