OMAA DESIGNIA VÄLILLÄ


Olen taas saanut Doven väristä Coastia käsiini ja jatkan pitkästä aikaa muiden töiden rinnalla tätä omasta päästäni putkahtanutta puseroa.


Nyt jatkan siis tätä helmaa melko pitkälle, koska haluan puserostani tunkamaisen. Tällä hetkellä pohdin enää laitanko jotakin pitsiä helmaan ja hihojen pituutta. Lyhyet oli alunperin suunnitelmissa, mutta puolipitkätkin voisivat olla kivat. Mietin vielä.


Kaula-aukon reunaan pitää kanssa vielä virkata jonkilainen reunus koska puuvillasekoitelanka näköjään repsottaa pahasti vaikka neuloin kaula-aukon 2,5mm puikoilla. Se on helppo korjata ja voihan olla että ongelma poistuu itsestäänkin kun pesaisen paidan neulontavaiheen jälkeen.

TÄSSÄ VIELÄ LINKKI, IHANA BT FALL 2013 ON ILMESTYNYT !!!

Kannattaa käydä katsomassa. Taas niin ihania syysneuleita : )

Kommentit

  1. Neuleestasi tulee ihan hurjan kaunis! Ilmojen viiletessä saattaisivat puolipitkät hihat olla käytännöllisemmät, ehkä. :)
    Kylläpä oli Brooklyn Tweedillä taas ihania neulemalleja tarjolla. Varsinkin Feather olisi ihana, mutta tiedän etten saa kuitenkaan aikaiseksi, huokaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolipitkät tulivat minullekin mieleen juuri tuon monipuolisuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Voi hyvin olla että päädyn itsekin niihin. Feather on tosiaan ihana malli ja tykkään kanssa Braysta, Aftonista, Idlewildistä ja Valessa on ihana mallineule vaikka en ehkä tuollaista ponchoa osaisi käyttää, mutta mallineuletta voisi hyödyntää muuten. Feather on neulottu aika kivan paksusta langasta vitosen puikoilla. Kokeile jos vaikka syksyn ja talven aikana saisit neulottua. Mullakin on aina isoja ja pieniä neuletöitä keskeneräisenä ympärillä ja fiiliksen mukaan neulon niitä vuorotellen. Neulot niin nopsaan aina noita sukkia ja huivejakin että kyllä sinulta tuollainen villatakki ihan varmasti valmistuisi ehkä nopeampaan kuin uskotkaan : ) Rohkeasti vaan ...

      Poista
    2. Aika taitavasti yrität houkutella ja ylipuhua... :)
      Ainakin mun pitää ensin selviytyä eräästä peitonvirkkausprojektista! Tai oikeastaan kahdestakin, huh.

      Poista
    3. Oih. Siinäpä kunnioitettava urakka . Onnea valitsemallesi tielle ; )

      Poista
  2. Voi kun kaunis. Ihana tuo yläosan kuvio.
    Minusta on AINA niin kiva lukea, kun joku tekee omaa mallia :)
    Mukavaa sunnuntaipäivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli . Mukavaa sunnuntaipäivää myös sinulle. Nautitaan käsitöistä ja sunnuntaifiiliksestä : )

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI