BLUE SAND CARDIGAN , MIELENKIINTOINEN PROJEKTI.


Nyt homma etenee vielä parikymmentä senttiä melko mutkattomasti. Kunhan muistaa tehdä sivusaumassa tarvittavat lisäykset aina oikeassa kohdissa. Helma on hitusen A-linjainen ja takaa siitä tulee vielä pidempi kuin edestä. Lisää lyhennettyjä kerroksia siis luvassa. Opin tämän ohjeen ansiosta uuden tavan tehdä lyhennettyjä kerroksia ns. saksalaisen tavan. Ohjevideo löytyy TÄÄLTÄ  , suosittelen kätevä taito ja jäljestä tulee siistiä.


Lisäksi takkiin tulee alaosaan vielä taskut joten mielenkiintoa riittää ihan loppuun asti neulomisen osalta. Tämä on juuri niin kiva projekti kuin ajattelinkin. Ei tule pitkästyttävää vaihetta ollenkaan kun aina on jotakin menossa mikä vaatii hitusen keskittymistä. 
 

Tämä on pitkästä aikaa sellainen projekti missä olen saanut välillä ohjevideoiden avulla opetella jotakin uutta ja nautin siitä kun taitopalettini kasvaa. Onneksi on YouTube ja innokkaita videoiden tekijöitä. On ihanaa kun on ihmisiä jotka haluavat nähdä vaivaa toisten hyväksi ja opettaa tälläkin tavalla muille uusia taitoja ja asioita. Meillä on nyt työntäyteisempi viikonloppu edessä kaupan takia koska sunnuntaina  kaupassa on inventaario. Poika auttaa minua ensin tänään ja huomenna vähän siivoilemaan paikkoja vieraskuntoon kun omilla jaloilla ja voimilla en kaikkea monikerroksisessa huushollissa saa tehdyksi. Sunnuntaina taas on kahvinkeittely ja muonituspäivä tavaroiden laskijoille. Neulominen jää siis vähille, mutta maanantaina onneksi taas rauhoittuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan