KUINKA VOIKAAN OLLA NÄIN YLPEÄ PANNULAPUSTA ?

Olo on kuin pikkutyttönä kun äiti tai mamma opetti uusia käsityötaitoja. Lyydia on eläkepäiviensä jälkeen kehrännyt minun kanssani pannulappulangat. Valtava suoritus tiedän , mutta kun langat ovat minun ihka ensimmäiseni.Kuten ehkä kuvistakin huomaatte niin ihan vielä ei haaveilla tasalaatuisista ja ohuista huivi- / sukkalangoista , mutta "taidelankaa" sain eilen aikaiseksi kaksi nöttöstä. Vaaleanpunainen on merinoa ja valkoinen 100% Falklandin villaa .  Molemmat olivat pieniä lahjaksi saamiani kuitupallukoita jotka kehräsin ensimmäiseksi harjoitustyökseni .


Reunukset virkkasin jämälankakorista löytyneestä vaaleanpnaisesta Novitan Opi Villasukka - langasta. Virkkuukoukku oli 4mm.

Kommentit

 1. Oi, ihanaa onnistumisen riemua! :D

  VastaaPoista
 2. Nimenomaan ja uusia haasteita. Mahtavaa.

  VastaaPoista
 3. Sait ensimmäisellä yrittämällä käyttökelpoista lankaa aikaiseksi! Onneksi olkoon. Olisipa minunkin kehruuni alkanut noin hienosti. Minun ensimmäisestä yrityksestäni ei tullut mitään käyttökelpoista.

  VastaaPoista
 4. Ai kiva kuulla että nämä nöttöseni olivat kohtuullinen saavutus. Tuli niiden eteen askarreltuakin kun Lyydia välillä koulutti minua kantapään kautta : )Tsemppiä sinulle .

  VastaaPoista
 5. Hieno!
  Kiva kun oot muuttanut tuota kommnetoistisysteemiä. En oo päässy pitkiin aikoihin kommnetoimaan ku piti kirjautua johonki ja mulla meni hermot...
  Tassutla terveisiä!

  VastaaPoista
 6. Olenko muuttanut, mitä ???? Tämä Bloggerinkin alusta näköjään elää ihan omaa elämäänsä kun olen ollut sinä uskossa että kommentointi olisi vain mahdollisimman helppoa ilman mitään salasanoja ja kommervenkkejä. Mitään en ole asialle tehnyt kun en ole edes tiennyt moisesta. HÖH pääasia että nyt toimii. Tassulle satoja ja satoja suukkoja. Poika on hurmuri <3 Leijun koko päivän kun Hän muisti minua : )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA