KOHTA PÄÄSTÄÄN TASKUIHIN JA UUTEEN SATSIIN LYHENNETTYJÄ KERROKSIA


Tilannepäivitystä ennen kiireen ja hässäkän alkamista. Sain eilen illalla leffaa katsellessani villatakkiin neulottua lisäkerroksia ja nyt takki on tämän näköinen. Kohta on vuorossa taas lyhennettyjen kerrosten neulomista koska takaosa takista tulee olemaan pyöristetty ja pidempi kuin etuosa. Lisäksi eteen tulee taskut ja helmaan pintaneuletta. Päästään taas siis mielenkiintoisempaan neulomiseen.


Nyt pitää kohta kömpiä suihkuun ja aloittaa kinkkupiirakan ym. teko. Kaupan inventaario alkaa iltapäivällä iso joukko ihmisiä tarvitsee vähän kahvitankkaustakin laskemisten välillä. Huomenna ehtii taas jatkamaan tätä kivempaa puuhaa.

Kommentit

  1. Monia mielenkiintoisia yksityiskohtia, näyttää todella kivalta! ja taskutkin vielä!

    VastaaPoista
  2. Ingi joo tässä mallissa on vähän kaikkea. Ulkonäöllisesti alkaa jo tuntumaan että ehkä vähän liikaakin, mutta kun haluan neuloa ne kaikki niin ne tulee minunkin takkiini.

    VastaaPoista
  3. Sanna kiitos Blogikamu. Huh kun on kiirettä pitänyt niin en ole ehtinyt blogimaailmassa muutamaan päivään seikkailla. Lankavalintaani kadun ehkä vielä edelleen. Tämä takki tulee painamaan tonnin ! Kädet on kovilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA