KUN NEULOO METALLI- JA PAPERILANKAA YHDESSÄ

Saa aikaiseksi hauskoja juttuja


Tämä on niin jännää neulomista. Olen aivan innoissani. Eli tästä on tulossa Boo Knitsin suunnittelema huivi Quite Continental. En ole ikinä ennen neulonut näin jänskiä lankoja. Langat ovat siis japanilaisia ja nimeltään Ito Washi (250m/25g. 54% paperikuituja ja 46% viskoosia) ja Ito Tetsu ( 246m / 14g. 61% silkkiä ja 39% ohutta metallilankaa ). Puikot on 3,5mm KnitPro Karbonzit.


 Tämä osuus on siis vasta sileää neuletta joka tulee huivin yläosaan.Kohta pääsen itse pitsiosuuden neulomiseen ja odotan innolla minkä näköistä siitä tulee.Postailen siitä kuvia kunhan työ etenee sinne asti. Neulon huivista suurimman version koska lankani riittää siihen hyvin (kumpaakin on 3 kartiota) ja neulon minun huiviani pienemmillä puikoilla ja ohuemmasta langasta kuin ohjeessa Ja seuraava piristysneule


 Ihanasta Juulin käsinkehräämästä langasta neulon jo aiemmin mainitsemani pitkät kämmekkäät. Langassa on niin fantastiset värit ja se on niin pehmoista ja lämmintä, aahh kyllä käsien nyt kelpaa. Toinen kämmekkäistä tuli neulottua lauantai-iltana ja toisen aloitussilmukat on jo luotu. Loin puikoille 3,5mm 40s ja neuloin muutaman kerroksen resoria. Sen jälkeen vaihdoin puikkoihin 4,5mm ja jatkoin sileää aina välillä reunassa kaventaen rannetta kohti tultaessa. Kavennuskohdat näkyvät kuvissa silmukkamerkeillä merkittyinä. Peukaloa varten neuloin kiilalevennyksen ja peukkuun muutaman sileän kerroksen ja kaksi resorikerrosta reunan rullaantumista estämään. Peukkuun käytin 3,5mm puikkoja.
Katsokaa tätä mielenkiintoista ja värikästä pintaa. Kaikki vaan sileää neulomalla.

Ja väriterapia jatkuuItsevärjätystä Fabelista neulon Cookie.A:n Kai-Mei sukkia. Neuloin ensimmäiset Kai-Meini lahjaksi serkulleni ja nämä tulevat omia varpaitani lämmittämään.


Puikot joilla näitä neulon ovat kooltaan 2,25mm.

Pojan pusero on hihavaiheessa ja odottelen Holst Garnilta lankapakettia että pääsen hommaa jatkamaan.Etu- ja takakappaleet Barrettista on siis jo neulottu. Lankaa on tähän mennessä tarvittu huikeat 200g vaikka neulon kaksinkertaisella langalla. Tämä Coast on kyllä ihmeen riittoisaa lankaa. Onnistun vain aina tilamaan tätä Titityyltä siinä vaiheessa kun heillä ei enää ole  kuin muutama kerä haluamaani väriä jäljellä. Nyt siis taas odottelen lisätilausta suoraan Holst Garnilta.

Oma Rocio ei ole ehtinyt edistymään tässä välissä yhtään. Monta hommaa on siis menossa, mutta tällaista se taitaa vähän kaikilla meillä välillä olla. Toivottavasti jotakin valmistuukin kohta...taas välillä.Kommentit

  1. Kylläpä pistit tuulemaan! Kämmekkäistä tulee ihanat ja Kai-Mei-sukkien väri on upea! Ito-huivi on mielenkiintoinen - suorastaan jännittävä! Odotan jo sen näkemistä valmiina!

    VastaaPoista
  2. Onpa hauskan näköistä paperi- ja teräslangan yhdistelmä! pesitkö koetilkun? Mahtaako paperi muuttaa ulkonäköään?
    Ja kiva nähdä punaista lankaa valmiina!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA