TAIDAN OLLA SUURTEN LINJOJEN NAINEN

Barrett valmistui ja kaikki pienemmät työt takkuaa pahasti.

 Malli : Barrett by Veronik Avery / BT Men
Koko: 46,5 "
Lanka : Holst Garnin Coast , menekki 320g eli hiukan yli 6 kerää (50g). Väri Thyme. Lanka neulottu kaksinkertaisena.
Puikot : KnitPro Cubicsit 4mm ja 5mm.


Raglanhihojen yläosaan neulottiin 1o, 1n pintaneuleena . Yllättävän yksinkertainen tehokeino ja kivan näköinen. Paita neulottiin tasona ja kappaleet ommeltiin lopuksi yhteen. Mietin ensin josko olisin neulonut kainaloihin asti tuon etu-/ takakappaleen pyörönä, mutta päädyin kuitenkin tähän ohjeen suosittelemaan vaihtoehtoon. Ommellut saumat pitävät kuitenkin jotenkin paremmin kuosissa tämän pehmeän langan ja täytyyhän tuota ompelutaitoakin aina välillä ylläpitää vaikkei se niin kivaa aina olekaan.


Hihansuihin tuli 2o,2n resorit. Muuten reunukisissa käytettiin ainaoikeaa .


Helmasta tarkempaa kuvaa. Helppoa ainaoikeaa.


Paita takaa kuvattuna, tai siis lähinnä sen hartialinjaa. Harmi että poika on opiskelukämpillään niin ei saada kuvaa mallin päällä.


Oma Rocio on edistynyt siihen vaiheeseen että kohta pääsen neulomaan hihoja ja napituslistaa. Laitan tähän omaan takkiini leveämmän napituslistan ja napit . Alkuperäisessä mallissa takki on kiinnitetty vain yhdellä hakasella ylhäältä. Minä pidän kuitenkin enemmän kunnolla kiinni pidettävästä takista, joten siksi pieni muokkaus. Tein saman muutoksen jo ensimmäiseen omaan Rociooni ja olen ollut siihen tyytyväinen. Lisäksi pidennän omaa malliani jonkin verran koska olen pitkäselkäinen ja isopeppuinen. On turvallisempi fiilis kun peppuni on piilossa jakun alla. Lanka on  taivaallisen ihanaa, pehmoista ja riittoisaa. Takkini painaa tällä hetkellä n. 160g ! Ihanaa tämä Malabrigon Lace.

Edellisessä postauksessa fiilistelemäni Quite Continental- huivi on jo purettu. Huivimalli oli suunniteltu helmin koristeltavaksi ja koska en niitä omaan huiviini halunnut niin malli ei näyttänytkän kivalta. Luulin että olisi ihan sama laitanko helmiä vai en mutta tämän huivin pitsineule ei kyllä ollut kivaa ilman niitä. Etsin jänskälle lankayhdistelmälleni jonkun toisen kivan mallin jossakin vaiheessa.

Kai-Mei sukat ja pitkät kämmekkäät ovat ihan samassa tilassa kuin viime postauksen aikaankin. Niille ei ole tapahtunut mitään edistystä tässä välissä.

UUSI KNITTY ON MUUTEN ILMESTYNYT ! LINKIN TAKAA LÖYTYY KAIKKEA KIVAA.

Kommentit

 1. Olet saanut paljon aikaiseksi! Kadehdin tuota Malabrigoa, voi kuvitella, mikä nautinto on sitä neuloa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ingi kivasta kommentista : )Tuo Malabigo on ihanaa. Parasta vielä ettei tästä neulottu jakku tule edes kalliiksi vaikka ihqulangasta neulonkin. On niin riittoisaa tuo lanka.

  VastaaPoista
 3. No juu, ne suuret linjat. Enpä ole tottunut sulta mitään kovin pientä piperrystä odottamaan. :D
  Barret näyttää komealta, samoin tuo Rocio ihastuttaa kovasti!

  VastaaPoista
 4. Niin se taitaa blogikamuni vähän olla. Sormeni eivät kerta kaikkiaan sovellu näpertelyyn. Olen ihminen joka vihaa esim. askartelua. Isoja hommia on jotenkin luontevampaa puuhailla. Sukkabuumi sentään iskee välillä mutta sen pienempin hommiin en taida sopia. Kiitokset kehuista. Tänään näin Barretin pojan päällä ja olen siien itsekin ihan tyytyväinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA