KATSOKAA MITÄ OLEN SAANUT AIKAISEKSI !!!

MELKEIN LANGAN NÄKÖISTÄ LANKAA


Hauskaa ainakin on.

Kommentit

 1. Hyvältä näyttää! Kyllä sinusta taitava kehrääjä tulee. :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kovasti rohkaisua tarvitaan. Aikas ylikieteistä ja ei niin tasaista tämä eka kokeilu on. Olen kuitenkin ymmärtänyt että niin kai sen tässä vaiheessa vielä kuuluukin olla kun en ole koskaan kehrännyt enkä moista puuhaa edes luonnossa nähnyt, videoita vain. Nautin kuitenkin opettelusta ja hienojahan nämä "taidelangatkin" on .

  VastaaPoista
 3. Jee! Hyvä sinä! Taidatte olla Lyydian kanssa hyvä pari. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Blogikamu. Lyydia on laatulady.Kiukuttelematta valmis töihin vaikka on ollutkin eläkkeellä ilmeisesti jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 5. Onnistumisen ilo on ihanaa:)
  Riikka

  VastaaPoista
 6. Riikka olet nin oikeassa ja olen aina tykännyt opetella jotakin uutta taitoa. Käsitöiden saralla siis ei esim. urheilussa ( ei ominta aluettani )

  VastaaPoista
 7. Voi pitkästä aikaa täällä ja mitä kaikkea oletkaan tehnyt! Olet oikea monitaituri! Kokelin kerran kasikytluvulla kehruuta enkä saanuta aikaiseksi langan näköistä lankaa... Hieno saavutus!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Susu nuo nöttöseni tuppaavat olemaan kovasti ylikierteisiä kun Lyydia on niin rivakka Lady työskentelemään ettei taitamattomat sormeni vielä pysy perässä. Kivaa tämä harjoittelu on ja olen innoissani. Kokeile uudestaan josko nyt tulisi jo jotakin kehruuvimmaa kun alkuun pääsisi...se on kivaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA