KUN KAUHEASTI KUVITTELEE TOUHUAVANSA, MUTTA..

MITÄÄN NÄKYVÄÄ EI SAA AIKAISEKSI. ONKO TUTTUA MUILLE KUIN MINULLE ??

No tässä on kuvia mitä on tällä viikolla tullut käsissä pyöriteltyä.


 Juulilta saatua ihanaa käsinkehrättyä villalankaa...Tulisiko piiitkät kämmekkäät kipeitä käsiäni hoivaamaan ? Lankaa on reilut 200m yhteensä, joten se ainakin riittäisi.


Holstin Coastista neulon pojalle kevät-/kesäpaitaa. Malli on Barrett Squall joutui purkuun kun on hitusen liian palmikkoinen pojan makuun. Meillä ei oikein asustele palmikkomiehiä, ikävä kyllä. Tämän sentään olen neulonutkin tämän viikon aikana.


Rocio III on edistynyt helmaosaan ja noin 8cm on tullut neulotua tuota sileää osuutta, vau. Silmukoita helmaosassa on yli 400 joten on siinä vielä nitkuttamista että helma valmistuu, ja sitten vielä hihat. Malabrigo Lace on kyllä niin pehmoista että voi hyvänen aika. Tuskin maltan odottaa että saan kokeilla takkia ylle.


Kun aurinko alkaa päivisin näyttäytyä niin minuun iskee joka vuosi vimma neuloa keväthuivi . Olen kaivanut esille vaihtoehtoisia lankoja johonkin kivaan projektiin, mutta kuten olenkin jo maininnutkin niin edistystä ei ole kauheasti projekteissa tapahtunut.


Ravelry on niin täynnä huivimalleja etten osaa millään päättää mikä olisi ihqulankojeni arvoinen. Katselen vain  lankoja ja pohdin uskaltaisikohan näistä vaikka tehdäkin jotakin ? Omituista käytöstä kerta kaikkiaan, saisi jo loppua moinen saamattomuus.
Nyt metsästän Lyydiaan (rukkini)  hauenkoukkusiimaa. Lady tavitsee nyörinvaihdon pitkän toimettomuuden jälkeen. Kuka tietää minkä numeroista siimaa pitää ostaa ? 2, 4 vai 6 ?

Kommentit

  1. Tuo on kyllä ajoittain ihan tuttu tunne, varsinkin silloin kun on liian monta työtä kesken ja niitä kaikkia tekee mieli neuloa yhtä aikaa. Tai jos on jotain ihanaa lankaa, mutta ei keksi mitä siitä neuloisi. Aloittaa monta juttua, mutta mikään ei tunnu tarpeeksi kivalta. Mulla on yksi sellainen lanka juuri työn alla. Saa nähdä tuleeko siitä ikinä mitään...

    VastaaPoista
  2. Sanna kaikki mistä kerroit tuntuu niin tutulta. Minulla on noiden huivilankojen kanssa juuri se ongelma että mallin pitäisi olla jotakin oikein silmää miellyttävää ja kutkuttavaa että tohdin niitä käyttää. Tsemppiä sinulle myös, toivotaan että molempien fiilikset menevät ohi ja saadaan loistavia luomuksia aikaiseksi, huh.Ihana saada vertaistukea kanssasisarelta. Kiitoksia blogikamu : )

    VastaaPoista
  3. Kyllä täällä minusta aika aktiiviselta näyttää, kun noin monta projektia on tavalla tai toisella tulessa. Huiviasioissa en osaa auttaa, olen niiden suhteen noviisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA