UUSI KEVÄINEN KEVEÄ ROCIO
Malli : Rocio by Joji Locatelli
Lanka : Malabrigo Lace väri Emerald , menekki reilut 4 vyyhtiä eli n . 235 g ja neuloin isoimman koon takin!
Puikot : 2,75mm ja 3,5mm KnitPro pyöröt


Takki on niin ihanan pehmoinen, kevyt ja mukava. Tämä on siis jo kolmas Rocioni joten paljoa uutta sanottavaa ei minulla tästä ole. Jos olet kiinnostunut aikaisemmista versioistani niin laitapa hakusanaksi Rocio tuohon oikeassa ylälaidassa olevaan hakukenttään niin löydät linkkejä mistä aikaisemmat versioni löytyy. Rocio I taitaa löytyä ensimmäisestä blogiosoitteestani jonka jouduin hylkäämään sen toimimattomuuden vuoksi. Vanha osoite oli siis www.kokopaivaneuloja.blogspot.fi

Kuvat niistä liitän tähän :


Rocio II Holstin Coastista


Rocio I Dropsin Fabelista. Tämä on lahoitettu miehen siskolle. Ravelryprojekteissani nämä ovat myös molemmat tarkempine tietoineen.

Ja sitten aloitettuihin

Hitch


 

Holstin Coastista . Lanka neulottu kaksinkeroin 4,5mm puikoilla. Laskeskelen silmukoita ja paidan leveyttä (arvailen). Haluan neuloa palmikkopaitani vähän paksummaksi kuin ohjeessa joten tiheyteni ei stemmaa ohjeen kanssa. Lisäksi en ole vielä varma teenkö omaan paitaani tuollaiset lepakkohihat kuin ohjeessa on vai neulonko ihan istutetut hihat. Mietintämyssy on vielä päässä. Lanka on muuten siitä syystä hitusen kärsineen näköistä tällä hetkellä koska se on purkulankaa Waterhouse paidastani joka oli susi. Waterhousen hihat oli niin telttamaisen isot ja leveät että ne oli käytännössä koko ajan tiellä ja roikkuivat kastumassa siivousvesissä ym. Purkuun siis meni ja lanka pääsi uusiokäyttöön. Tykkäsin Waterhouse puserosta kyllä muuten ja pitsineule oli kaunis mutta ehkä toteutan sen jossakin vaiheessa uudestaan ja muokkaan hihat oman makuni mukaisiksi.

Heliotaxis Pi Shawl

Viimeinen minun lanka-arkustani löytynyt äidin stashilanka. Ranskalaista akryyli-mohairsekoitetta löytyi 11 kerää. Väri on ihan hennon harmaa. Lanka on luultavasti 90-luvulta ellei vanhempaakin. Mukavan pehmoista se ainakin on ja neulon siitä itselleni pyöreän shaalin lämmikkeeksi. Akryylilangasta en viitsi oikein villatakkia neuloa koska se voisi olla hiostava joten iso shaali tästä langasta on minulle käytännöllisempi vaihtoehto. Ohje on ilmainen ja löytyy Ravelrystä. Puikot on 4mm KnitPro Karbonz- pyöröt. Hommat siis jatkukoon .

Kommentit

 1. Voi *huokaus* tuota ihanaa turkoosia keveyttä. On kaunis.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten upea! Tuo taitaa olla noista kauniista Rocioistasi ihan kaikkein kaunein!
  Alullaan olevat neulomuksetkin näyttävät superihanilta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna. Kyllä Malabrigo kieltämättä antaa säväyksensä ja on ihanaa. Jännätään mitä noista tulevista kehittyy kun säveltelen niitä omiin tarkoituksiini sopiviksi. Ainakin Hitch - pusero on omaa "luomista" vaativa kun neulon sen niin erivahvuisesta langasta.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kaunis! Tuos sinertävä Rocio on ehdottomasti kaunein. Tykkään varsinkin tuosta semisolidista väristä, sopii niin hyvin malliin.

  VastaaPoista
 5. Takki on upea! Tykkään kovasti langasta ja väristä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Adelheid ja Ingi. Kiva saada noin positiivista palautetta urakoinnista.

  VastaaPoista
 7. Ihana Rocio jälleen! Minäkin tykkään eniten tästä uusimmasta.
  Lähes samaan aikaan vierailimme toistemme blogeissa, hauskaa! =)

  VastaaPoista
 8. Oi Hepsi tosiaan. Jokin maailmankaikkeudessa pisti meidät ajattelemaan toistemme aikaansaannoksia yhtäaikaa. Hauska sattuma : )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan